Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet a lány, ha csak a szexet ajánlják fel neki? Azon kívül, hogy lelép, mert neki nem ez kell.
Ha minden ismerkedése úgy végződik, hogy kösz, nem kell kapcsolat, de jófej vagy, jól nézel ki, járjunk össze, gyere át, zárásképp szexeljünk stb...
Soha nem gondoltam volna, hogy zsinórban ennyien erre a szintre redukálnak le és őszintén nem tudom, hogy mi a baj velem. A társaságomat élvezik. A testem tetszik nekik. Az arcom édes, szeretnek velem megjelenni, jókat beszélgetünk, felelősségteljes, érett nőnek tartanak többségben, még azok is, akik csak a szexet kínálják fel. Komolyan, mit látnak bennem (vagy mit nem látnak bennem), ami miatt mindent akarnak tőlem, a közösen töltött időn és szórakozáson keresztül a beszélgetéseken és a törődésen át a szexig (többségükkel nem feküdtem le, szóval még könnyűvérű sem vagyok, csak ez volt a végső ajánlat).
Most komolyan, erre mit lehet mondani? Miért nem fogok meg senkit? Komolyan, ugyanaz történik velem, mint amit a gerinctelen lányok fordítva játszanak " helyes vagy, okos vagy, jó srác vagy, de legyünk csak barátok" címszó alatt, csak a baráti elemek mellé a szex is ott van, de ez még mindig nem párkapcsolat.
Hogy lehet az, hogy mindent akarnak tőlem, amit egy emberrel lehet csinálni, csak összejönni nem? Akkor mi a baj velem? Hisz szinte ugyanazt csinálnánk, mintha egy pár lennénk, csak más körítéssel. Mi értelme ennek?
"többségükkel nem feküdtem le, szóval még könnyűvérű sem vagyok"
Nem tudom, hogy ők ezt így látják-e. Mert, ha tudják rólad, hogy lefeküdtél XY-al 5 ször, ZQ nak is sikerült és PK is sikerrel járt kapcsolat nékül, akkor lehet, hogy ők is csak ennyit látnak. Nem az él bennük, hogy jó lenne meghódítani és talán egy életre megszerezni, hanem pár jó kör reménye.
Nem ismerlek...
Ja, ez kb. hasonló görénység, mint a "legyünk csak barátok". A férfiak között is vannak ilyen emberek.
Ne hibáztasd magad, biztos lesz majd olyan, aki kapcsolatot is fog akarni! :) Nálad legalább a vonzódás megvan, ami a barátzónázott férfiaknál nincs.
Senki sem tudja, hány emberrel feküdtem le, mert senki sem kérdezte, soha nem jött szóba ez a téma. Annyit kérdeztek max, hogy hogy állok a témához, arra mondtam, hogy most kapcsolatot szeretnék, mert más nekem nem éri meg sem idő, sem energia sem érzelmi szempontból és csak kizsigerelne, hogy van valaki, akivel mindent csinálok, amit a párommal, de mégsem szerethetem úgy, mint a páromat, mert sosem lesz viszonozva és magammal szúrnék ki.
Teljesen normálisan viselkedek, ahogy egy lány szokott az ismerkedés elején. Semmi olyat nem csinálok és nem mutatok, ami miatt azt hinnék, hogy könnyű eset lennék.
Volt srác, akit konkrétan azzal ráztam le, mikor noszogatott, hogy szexeljünk legalább egyet "búcsúként" (1 hónapot randiztunk úgy, hogy én azt hittem, ő is párkapcsolatra hajt), hogy "fogd már fel, hogy ha ez lenne, végigbőgném, mert nekem ez egyáltalán nem szórakozás így". (Igen, tudom, hogy ez erős volt, de nem tudtam már mit mondani a hülye noszogatására, vagy ez, vagy egy pofon lett volna a vége ezek után.) Akkor fogta csak fel a nemet és kért bocsánatot, hogy addig húzott. De amúgy fel sem fogják.
Egyetlen baj van veled, komolyat akarsz.
Lehetsz szép, okos, kedves, mindent lehet veled csinálni.
Így nem kellesz, mert 10 lányból 5-6 lazán minden kötöttség nélkül ugrik a farokra. Oké, hogy majdnem tökéletes vagy, a másik lány nem, de egy füttyentés és rohan letolni a bugyit.
Nem ilyenek lennének a nők, a pasik is bele mennének komoly kapcsolatba, különben, nem igazán lenne szex számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!