Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolo002300 kérdése:

Miért van az, hogy csak miután lefogytam, és izmosabb lettem mondják a nők, hogy milyen kedves, normális srác vagyok, holott a belső tulajdonságaim semmit sem változtak?

Figyelt kérdés
Ha most azt mondanám, hogy az összes nő felszínes, akkor elküldenétek a p.csába, holott pontosan ezek a tapasztalataim... Folyton hallom, hogy mennyi tetú férfi van, de akik ezt mondják, miért nem szállnak kicsit magukba, és néznek körül? Az igazságtalan vádaskodáshoz persze van eszük...
2018. jún. 3. 11:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Szerintem annak, hogy valaki le tud fogyni, elhar edzeni és kigyurja magat, annak rengeteg köze van az ember belső tulajdonságaihoz. Óriasi akaraterő kell hozzá, rengeteg önfegyelem, lemondás. Ezek mind nagyon pozitív dolgok, amik egy naphosszatt a gép előtt tespedő, buta játékokat játszó, zabáló, illúziókban élő emberekben nincs meg. Én igenis értékelem az önfegyelmet, a test, az egészség tiszteletét. Ezekért nap mint nap tenni, küzdeni kell, és egyáltalán nem könnyű.
febr. 4. 08:42
 32/37 anonim ***** válasza:
15%

"Ezek mind nagyon pozitív dolgok, amik egy naphosszatt a gép előtt tespedő, buta játékokat játszó, zabáló, illúziókban élő emberekben nincs meg. "

Pedig ezek az emberek azok akiket elotte alabecsultek es neki allnak sportolni , majd a 2 szinu nok hirtelen szerelmesek lesznek es dobaljak le a bugyit .

febr. 4. 14:27
 33/37 anonim ***** válasza:
32 nem alábecsülték, hanem akkor még nem volt olyan, hanem egy lusta disznó volt.
febr. 4. 15:22
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
33. Izmosabb lusta diszno lesz.
febr. 4. 15:44
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem. Az izmokért, a szép testért keményen meg kell dolgozni. Aki ezt képes elérni es fenntartani, az nem lusta disznó. Kb 25 éves korig ingyen adják a szép testet, utána már kőkemény munka van benne.
febr. 4. 16:01
 36/37 anonim ***** válasza:
35. Attol meg lehet valaki lusta merr edzeni eljar es semmi masban nem teljesit.
febr. 4. 16:18
 37/37 anonim ***** válasza:
Lehet, de legalább nincs ráírva.
febr. 5. 03:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!