Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak miután lefogytam, és izmosabb lettem mondják a nők, hogy milyen kedves, normális srác vagyok, holott a belső tulajdonságaim semmit sem változtak?
Azért, mert a nők többsége alapvetően képtelen logikusan gondolkodni, legalábbis az ide írók biztosan. A külső tulajdonságokból akarják kikövetkeztetni a belső tulajdonságokat, aztán büszkék magukra, hogy a belső alapján döntenek. Persze ezt a következtetősdit meg rettentő rosszul csinálják, miközben meg vannak róla győződve, hogy mennyire jól. Egy tanácsot, ha elfogadsz: amelyik nő büszkén hirdeti, hogy ő mennyire jó emberismerő, szinte biztosan nem az, és inkább menekülj. Elég amúgy csak megnézni, milyen válaszokat írnak ők maguk, hogy miből mit vonnak le, meg hogy mennyien akarják a súlyukból eldönteni a kinézetüket. "Hú, 55 kiló vagyok, jól nézek ki? Le kell mennem 53-ra mert úgy sokkal szebbe leszek bizonyára", ésatöbbi ésatöbbi.
Mindemellett az is szokásuk - legalábbis az ide íróknak biztosan -, hogy mindig az az aktuális igazság, ami nekik épp kedvez. Nem számítanak az ellentmondások, a haladóbb versenyzők egy mondaton belül képesek ilyesmit alkotni. A végletekhez való ragaszkodást meg már ne is említsük ugye... És még tudnám sorolni.
A lényeg az, hogy a nők megnyilvánulásaiból ne akarj okosabb lenni, mert rossz az egész. Buták, ellentmondásosak és érdekemberek. Teljesen igazad van abban, hogy kevésbé előnyös kinézettel is ugyanaz az ember voltál, de ők ezt nem fogják megérteni.
Ha ilyen szarok vagyunk, mától kúrjátok egymás ánuszát, ne utánunk kajtassatok. Elég szánalmas úgy szidni minket, hogy közben utánunk sóvárogtok.
Jaj, tényleg, azt el is felejtettem, hogy ti is összejönnétek valami dagadt, löttyedt hájseggű beles nővel, ha szép a lelke és biztos még meg is mondanátok neki, hogy milyen kedves, normális lány, csak úgy tájékoztatásképp...
Álszent szardarabok vagytok, ez az igazság.
csak az a baj hogy nektek sokkal nehezebb megfelelni
dagadt nő aki nem kicsit duci hanem viziló azért sokat tesz érte hogy az is maradjon
ellenben egy teljesen normális férfi nem elég a nőknek csak a kiemelkedően jó
csak az a baj hogy az álszent formátok nem engedi beismerni
arról nem tehetnek a nők, hogy férfiak között mindenféle perverzió van. ezzel menj reklamálni férfitársaidhoz.
a nők sajnos ilyenek. egy zsírdisznót annyira nem akarnak megismerni legtöbben, mert taszító. a fordított esetet meg hagyjuk már. csodálom hogy nem köpöd pofán magad, amikor ilyeneket jelentesz ki hogy férfinek nem számít a külső, férfiakat a belső érdekli, a férfiak maga a szentlélek.
Na itt vannak a sarkítással védekező nők, akik dagadt disznóról beszélnek. Pedig fogadni mernék, hogy régebben csak átlag, normál testalkatú volt, és most max szálkásodott, kockásodott.
De ha kövér is lett volna, akkor is tény, hogy ahogy le lett írva, a nők hangoztatják hogy ők nem ilyernek, nem ösztönlények. Aztán most felháborodva kapálóznak az ösztönlények (pl 15, 16), hogy ők neeem, de viszont de... :D
# 13: Köszi, hogy illusztrálod, miről is beszélek. Azzal kezdtem, hogy a nők többsége ilyen, nem mind, mi pedig azokat keressük, akik nem ilyenek. Utánad pedig, mint gyakoris butaliba nem sóvárog senki, nem kajtat senki, én meg pláne. Nem kellesz, ne reménykedj.
Aztán folytatódik a logikai mélyrepülés a "dagadt, löttyedt hájseggű beles nő"-vel, mint ugye VÉGLETESEN rossz külsejű illetővel, akivel példálózni akarsz. Miközben nekünk az az igazi problémánk, hogy ti nem csak a végletesen csúnyákat, hanem az átlagosakat is lepattintjátok "nem elég jó" címszóval, mi pedig fordítva egyáltalán nem állunk hozzá. Máshogy mondva: nekünk nem csak 2 típus létezik, a nagyon szép meg a nagyon ronda. A te szellemi képességeid valószínűleg gyengék, hogy ezt felfogd. Nem is főleg neked szól ez úgysem.
És ráadásul képzeld, tökmindegy, hogy ki mennyire jön be nekem, ha kedves és normális, akkor annak fogom tartani, és akár meg is mondom neki. És ha olyannal találkozom, aki nem jön be, viszont mint személy nagyon bírom, akár még képes vagyok szebbnek látni emiatt. Van egy határ, ahonnan már nem feltétlenül fog jobban bejönni külsőleg, de ettől függetlenül mint személy ugyanúgy nagyra fogom értékelni. Attól, hogy te nem vagy rá képes, mert egy undorító kis féreg vagy, más még lehet.
Mert mostmar tetszel nekik, ezelőtt meg nem tetszettél. Ezt magyarázni kell? Mi ezzel a baj egyáltalán?
Vagy inkább egy provokáló kérdés, egy még mindig elhízott embertől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!