Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok, akik egyaránt sokat keresnek, ezáltal több programot megengedhetnek maguknak, tovább tudják fenntartani a lángot?
Nem tapasztaltam. Volt párom, aki alaposan költekezett mellettem, volt nyaralás, menő helyek, különleges kaják... Unalmas volt.
A mostani párom egyszerűen csak kreatív. Olyan programokat meg meglepetéseket talál ki, hogy ezerszer jobban érzem a figyelmet és a törődést, ezerszer izgalamsabb az életem vele és sokkal jobban becsülöm. Fogni egy nyomorult bort, pokrócot, befőttes üveget és gyertyát nem kerül sok pénzbe. Kirobogni sem a hármashatárhegyre sem. Tudta, hogy imádom a csillagokat és imádok éjszaka sétálni, legutóbb reggel felhívott, hogy estére szedjem magam össze, megyünk kirándulni. Imádom. De volt olyan is, hogy kitaláltuk, hogy megpróbálunk stoppolással lejutni a Balatonig. Összejött, de sosem mertem volna felvetni, csak említettem, hogy sosem stoppoltam és tök izgi lehet. Lecsapott rá a kis szemfüles.
A másik meg elvitt valami szép kilátású helyre rákot vacsorázni. Szép volt meg jó volt, de bármelyik lánnyal elsüthette volna. Meg elmentünk Bükfürdőre áztatni. Szép volt, de... Bármelyik pasi megcsinálta volna, akinek van pénze és elengedi a füle mellett az addigi mondandómat.
A mostani párom csak figyel, résen van és használja az információt, amit megosztok vele. Okos srác.
Szerintem az a kapcsolat kalap kakit nem ér, ahol nem egyforma az értékrend.
Farmer meg mozi... hát bakker, akik emiatt szakítanak, ott jobb is.
Az egyik embernek fontosabb a ruha, a mozi pénzkidobás. Inkább torrenten letölti. A másiknak fontosabb az élmény, mint egy tárgy. Ha két ugyanolyan típus egymásra talál, akkor kenyéren és vízen is boldogok lesznek.
Az pedig régen rossz, ha a közös élményt csak olyan program jelenti, ami pénzbe kerül.
Nagyon sokan válnak el nyaralás után. Pont azért, mert ott jön ki a hisztis én, és össze vannak zárva.
Off
"Vagy baratnomnek lebetegedett a babaja. Sima betegseg, de draga a babagyogyszer. 13.000ft volt megvette kozben meg azon gondolkodott mit fog enni a nagyobb teso,mert arra mar alig telt."
Kérdés: ha valakire egy előre nem látható, 13.000 Ft-os kiadás ekkora terhet ró, az mégis mi a fäszért vállal két gyereket? (sőt, minek vállal egyáltalán gyereket?)
On
17es off
A parja lelepett egy masik nőèrt amikor a kisebb gyerek par honapos volt. Igy egyedul maradt ket gyerekkel. Apuka nem hajlando csak a gyerektartast fizetni. Dolgozni nem tud, mert nincs aki a par honapos babaval legyen es nem is lehet mert mèg szoptat.
On
Akkor mièrt szült be két gyereket,mièrt nem alapozta meg a jövőjét előbb várhatott volna 7-10 èvet most egy 13 ezer forintos kiadàs seggre ülteti.
Igazán remek,nagyon megalapozott volt a gyerek vàllalàs szèpen megtervezve minden kiadàs,tartalèk is gondolom van a gyerek egyetemi tanulmànyaira külòn nyelvóràkra.
Ja nem sajnos.
Nem èrtem èn ezt,beszülni a pucèr hàtsóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!