Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a párok, akik egyaránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a párok, akik egyaránt sokat keresnek, ezáltal több programot megengedhetnek maguknak, tovább tudják fenntartani a lángot?

Figyelt kérdés
Tovább maradnak szerelmesek ezek a párok? Azért a közös élmény elég sokat hozzátesz a kapcsolathoz, és sajnos ma már a legtöbb élményhez pénz kell. Olyan jó azoknak, akik megengedhetik maguknak, hogy az egyik hétvégén csak úgy leruccanjanak a Velencei-tóra, vagy wellnessezni...

2018. jún. 2. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Nem tapasztaltam. Volt párom, aki alaposan költekezett mellettem, volt nyaralás, menő helyek, különleges kaják... Unalmas volt.

A mostani párom egyszerűen csak kreatív. Olyan programokat meg meglepetéseket talál ki, hogy ezerszer jobban érzem a figyelmet és a törődést, ezerszer izgalamsabb az életem vele és sokkal jobban becsülöm. Fogni egy nyomorult bort, pokrócot, befőttes üveget és gyertyát nem kerül sok pénzbe. Kirobogni sem a hármashatárhegyre sem. Tudta, hogy imádom a csillagokat és imádok éjszaka sétálni, legutóbb reggel felhívott, hogy estére szedjem magam össze, megyünk kirándulni. Imádom. De volt olyan is, hogy kitaláltuk, hogy megpróbálunk stoppolással lejutni a Balatonig. Összejött, de sosem mertem volna felvetni, csak említettem, hogy sosem stoppoltam és tök izgi lehet. Lecsapott rá a kis szemfüles.

A másik meg elvitt valami szép kilátású helyre rákot vacsorázni. Szép volt meg jó volt, de bármelyik lánnyal elsüthette volna. Meg elmentünk Bükfürdőre áztatni. Szép volt, de... Bármelyik pasi megcsinálta volna, akinek van pénze és elengedi a füle mellett az addigi mondandómat.

A mostani párom csak figyel, résen van és használja az információt, amit megosztok vele. Okos srác.

2018. jún. 2. 21:04
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az a kapcsolat kalap kakit nem ér, ahol nem egyforma az értékrend.

Farmer meg mozi... hát bakker, akik emiatt szakítanak, ott jobb is.

Az egyik embernek fontosabb a ruha, a mozi pénzkidobás. Inkább torrenten letölti. A másiknak fontosabb az élmény, mint egy tárgy. Ha két ugyanolyan típus egymásra talál, akkor kenyéren és vízen is boldogok lesznek.

Az pedig régen rossz, ha a közös élményt csak olyan program jelenti, ami pénzbe kerül.

Nagyon sokan válnak el nyaralás után. Pont azért, mert ott jön ki a hisztis én, és össze vannak zárva.

2018. jún. 2. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12es latom nem erted. Nem farmer meg mozi, hanem barmi mas. Pl szuletik egy gyerek es nem tudsz neki minősègi kajat venni, vagy nem tudsz megfizetni egy fogadott orvost, akit erdekel is a szulesed, vagy letörik a fogad mert raharapsz valamire, es ha megcsinaltatod abban a hónapban kenyeren meg vizen eltek.(persze lehet sztkban is, ahol nekem spec szercsesztek az osszes fogam igaz ingyen volt..., meg kb bepisiltem a fajdalomtol, igaz ingyen volt) Vagy kell egy vizsgalat edesanyadnak aki mindent erted aldozott fel, de az sztkban 6 honap mulva kap idopontot, fizetosen meg 2 nap alatt, persze ha neki segitesz ho vegen mar kenyeren meg vizen eltek vagy azon se. Vagy baratnomnek lebetegedett a babaja. Sima betegseg, de draga a babagyogyszer. 13.000ft volt megvette kozben meg azon gondolkodott mit fog enni a nagyobb teso,mert arra mar alig telt. Vagy pl endometriozist diagnosztizalnak nalad, ahol a muteti varolista jelenleg 2 ev, persze 350.000ftert 4 heten belul elojegyeznek.... ezekrol beszelek nem a farmerrol meg mozirol. Ebben az orszagban a normalis egeszsegugyi ellatashoz penz kell, gyerekneveleshez is. Es kozel nem a luxusrol beszelek, de kepzeld nem nem lesz boldog a gyereked ha mindenki megy taborba csak ő nem. Ha nyaron mindenki meseli hol nyaralt, mig o lesett veled a panelban es egy strandra nem telt. Mert ingerszegeny lesz a kornyezet, nem lesznek elmenyei. Es nem ezt nem helyettesiti h ingyen meselsz neki az is fontos, meg az is h lasson allatkertet stb hogy lassa milyen szeles, nagy a vilag... persze lehet kenyeren meg vizen is nevelni... persze lehet vinni ingyen kirandulni, de van amit nem tudsz csak penzbol megadni. Ha pl lat egy filmet es az lesz a vagya h uljon repulon, hogy lassa a tengert, es nem ezek nem allati nagy igenyek. En ezeket csak felnott koromban elhettem meg, de megteremtettem a hatteret, hogy a gyerekem megelhesse elobb... 11-es ok a stoppos pelda. De gondolom a Balatonon szallast vettetek, azt ki kellett fizetni, ha satorhelyet vettetek azt is. Ha belepot vettetek h aztassatok magatokat azt is. Ha kigurulsz a hatarhegyre, ahhoz kocsi kell vagy motor(nem tomegkozlekedest irtal) azt meg kell venni, fent kell tartani, tankolni kell. Tehat nem nem a penz a legfontodabb, de hagyjuk mar a baromsagot hogy nem szamit.
2018. jún. 2. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Mèg annyit hozzatennek ma be se lehet jutni egyetemre nyelvvizsga nelkul. Allamilag finanszirozott helyre tuti nem. Diplomazni nem lehet az tuti. Ha te nem beszelsz nyelveket, csak mondom a nyelvoktatas az orszagban nulla. Egy magamtanar 60 percre 4000 ft jelenleg. Es akkor meg heti egy ora a semmi. Es nem nem minden gyerek kepes konyvbol egyedul, meg tvbol tanulni. Es amikor azt latod, hogy nem tudod a megfelelo oktatatasat biztositani mert neked arra mar nem telik. De nem baj a penz nem szamit..persze most mondhajtuk, hogy jajj nem kell mindenkinek diploma. Nem hat tanulhat szakmat amit inkabb kulfoldon tud kamatoztatni, ahhoz meg nyelvtudas kell...
2018. jún. 2. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Mi a párommal 7 éve vagyunk együtt. Csakis munka ,főzés, mosás,takarítás és az esti/ reggeli ágyi munka van. Semmi más. Imádunk egymás társaságában lenni akar csöndben ülve egymás mellett is jól érezzük egymást.
2018. jún. 11. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Hozzatehet a kapcsolathoz a penzzel megveheto kozos elmeny HA alapbol is elvezik egymas tarsasagat. Hetvegen grillhouseban voltunk,egyre tobbet tehetjuk meg h kint eszunk de en mindig az a videki lany leszek akinek a csaladja kb 3evente ment etterembe,szoval nekem elmeny volt minden perce.Mellettunk egy fiatal par volt,egymassal szemben ultek es mind2 a sajat telojat nyomkodta,halalosan untak egymas pofajat es magat az esemenyt,illetve ami nekem esemeny. Pedig megtehettek...
2018. jún. 11. 23:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Off

"Vagy baratnomnek lebetegedett a babaja. Sima betegseg, de draga a babagyogyszer. 13.000ft volt megvette kozben meg azon gondolkodott mit fog enni a nagyobb teso,mert arra mar alig telt."

Kérdés: ha valakire egy előre nem látható, 13.000 Ft-os kiadás ekkora terhet ró, az mégis mi a fäszért vállal két gyereket? (sőt, minek vállal egyáltalán gyereket?)

On

2018. jún. 12. 02:59
 18/20 anonim ***** válasza:

17es off

A parja lelepett egy masik nőèrt amikor a kisebb gyerek par honapos volt. Igy egyedul maradt ket gyerekkel. Apuka nem hajlando csak a gyerektartast fizetni. Dolgozni nem tud, mert nincs aki a par honapos babaval legyen es nem is lehet mert mèg szoptat.

On

2018. jún. 12. 03:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor mièrt szült be két gyereket,mièrt nem alapozta meg a jövőjét előbb várhatott volna 7-10 èvet most egy 13 ezer forintos kiadàs seggre ülteti.

Igazán remek,nagyon megalapozott volt a gyerek vàllalàs szèpen megtervezve minden kiadàs,tartalèk is gondolom van a gyerek egyetemi tanulmànyaira külòn nyelvóràkra.

Ja nem sajnos.

Nem èrtem èn ezt,beszülni a pucèr hàtsóra.

2018. jún. 12. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 amikor egy no gyereket vallal,azt gondolja h a masik mellette all majd mindenben. Es ha vkit epp a legsebezhetobb allapotaban (terhesen/kisbabaval) hagynak el,akkor bizony nincs jovedelem,nincs munkahely,viszont a meglevo penzedbol kell azt a lakast fenntartanod amit addig ketten fizettetek.Nem mindenki rak be 2millat elore a bankba erre az eshetosegre. Velem is megtortent.Nem kivanom senkinek,1.5evig tartott a maradek penzem,mikozben a gyerekek betegeskedtek es a kutyanak sem kellett a melom.De arra se varjunk mar 10evet h majd egyszer olyan anyagi helyzetbe kerulunk h akar egyedul is...A gyerek felnevelese idealis esetben 2 szulo feladata es nem 35-40eves korban erdemes szulni mert nagyobb a kulonbozo genetikai betegesegek kockazata.Kitorolheted a sgged a kacsalabon forgo palotadban a penzeddel ha down-os babad van.
2018. jún. 12. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!