Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretethiányom van. Helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiányom van. Helyes fenntartani az elveim?

Figyelt kérdés

Csak olyan lánnyal tudok elképzelni kapcsolatot, akit legalább fél éve-egy éve ismerek. Így nem is ismerkedek, mert tudom, hogy hiába lenne szimpatikus egy két hónap után, ha ennyiből tudom, hogy úgysem tudnám kiismerni annyira, hogy belemenjek egy kapcsolatba.

Nem hiányzik annyira a testiség, hogy "mindegy, csak legyen valaki" alapon összejöjjek akárkivel. Viszont egyre jobban hiányzik egy társ.

Menjek bele olyan kapcsolatba, ami tudom, hogy nem lesz hosszú, vagy várjak olyan társra, akivel tudom, hogy hosszabb kapcsolat is elképzelhető?

2016. ápr. 25. 15:07
 1/3 A kérdező kommentje:
20 vagyok fiú, ez lemaradt
2016. ápr. 25. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Fiúval semmiképp? :(
2016. ápr. 25. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt miért tőlünk kérdezed? Te életed, te sorsod, te döntésed! Ahogy érzed.

Nem hiszem 20 évesen nem tudod eldönteni mit akarj.

2016. ápr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!