Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a párok, akik egyaránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a párok, akik egyaránt sokat keresnek, ezáltal több programot megengedhetnek maguknak, tovább tudják fenntartani a lángot?

Figyelt kérdés
Tovább maradnak szerelmesek ezek a párok? Azért a közös élmény elég sokat hozzátesz a kapcsolathoz, és sajnos ma már a legtöbb élményhez pénz kell. Olyan jó azoknak, akik megengedhetik maguknak, hogy az egyik hétvégén csak úgy leruccanjanak a Velencei-tóra, vagy wellnessezni...

2018. jún. 2. 20:40
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Vagy elrepüljenek valahova külföldre, vagy elmenjenek beülni vacsorázni valamilyen étterembe. Ilyen szempontból akkor a nem tehetős párok hátrányból indulnak? Nekik sokkal keményebben kell dolgozniuk azért, hogy megmaradjon a szerelem?
2018. jún. 2. 20:41
 2/20 BlackSword ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem... a közös élmény nem pénzfüggő...
2018. jún. 2. 20:43
 3/20 anonim ***** válasza:
26%

Mi 5 éve járunk( idén esküszünk) de szerintem van abban valami, amit mondasz. Alapból nincs a stressz a pénz miatt. Elviekben hó vége van, és 3 napja mást sem csinálunk csak ruhákat és cipőket veszünk, moziba járunk, és eating-outolunk.

S egyre jobban élvezzük az életet, egymás társaságát, egyre több a közös élmény..stb..

2018. jún. 2. 20:43
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem. A jót is meg lehet szokni és a megszokás meggyilkoja a kapcsolatokat. Hány sztár vállik el évente pedig híresek és gazdagok és nem kell gyüjtőgetni a bahamákra.

Nem ezen múlik. A legtöbb élményt egy barlangász exem adta nekem. Vele mentem szinte kéthavonta kirándulni országon belül vagy kívül. És nem ő volt a legvagyonosabb a sorban.

2018. jún. 2. 20:44
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Inkább azt veszem észre, hogy ők úgy vannak el egymással évekig, hogy csak a közös programokat élvezik. De egymás társaságát nem (mindig). Ez pedig akkor derül ki igazán, amikor jön a gyerek. Vagy azért lesz gond, mert unják egymást A négy fal között. Vagy azért, mert apuka ugyanúgy megy programokra, búvárkodni, anyuka pedig becsavarodik a gyerekkel egyedül.

Ilyenkor van az, hogy 10 év házasság után válnak, egy-két éves gyerekkel.

2018. jún. 2. 20:46
 6/20 A kérdező kommentje:
Meg végülis egy nyaraláson is elő tud jönni pl. a nő hisztis énje, vagy a pasi akaratossága. Szóval igaz, a megszokás ezeknél a pároknál is be tud állni...
2018. jún. 2. 20:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Fú, 5-ös! Mennyire igazad van amúgy, ebbe bele se gondoltam... Pedig kapásból tudok két ilyen párt is.
2018. jún. 2. 20:49
 8/20 anonim ***** válasza:
17%

Felveszel 100 millát húsz évre a csajoddal, oszt'ott a zélmény! :D

31/f

2018. jún. 2. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem ez a legfontosabb, de sokat hozzatesz. Ahol örökkè szàmolni kell a forintokat, aggódni a pènz miatt, mindig lemondani valamiről, ha valami màs van (pl vettem 2 farmert akkor ebben a hónapban moziba akkor sem tudunk menni ha nagyon vagynank egy filmre) az ugyanugy meggyilkolja a kapcsolatot es mèg 10 èv sem kell hozzà...
2018. jún. 2. 20:57
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
A 9-es nagyon jól megfogalmazta, amit írni akartam :)
2018. jún. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!