Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is taszító?

Figyelt kérdés
Taszító egy olyan 25 év feletti lány, akinek 25 évesen volt először kapcsolata, de az sem szerelemből, hanem mert engedett a nyomásnak (barátok, család, társadalom, udvarló…), de végül rosszul sült el a dolog, nem élvezte a kapcsolatot, főleg az intim együttléteket, s végül úgy lépett ki ebből a helyzetből, hogy megutálta magát testileg-lelkileg? Ezzel a múlttal és tapasztalatlansággal nagyon undorító?
2018. jún. 2. 17:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, főleg hogy felismerted mi vezetett idáig. Mindenki követ el hibákat, ezért vagyunk emberek. :) Emiatt ne haragudj magadra, személy szerint szívesen segítenék hasonló helyzetben egy ilyen lánynak, hogy túltegye magát ezen a helyzeten és újra legyen önbecsülése. Persze ehhez kell a lány is, hogy akarja, biztos nem lesz egyszerű túltenni magad, de ha egy megértő és türelmes partnert találsz, akkor együtt menni fog. :) Semmiképp ne gondolkozz így, hogy "undorító" lenne, fiatal vagy, az ember meg társas lény, ne zárkózz be egy rossz élmény miatt. 28/F
2018. jún. 2. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy túllépj ezen, magadban kell rendet tenni. Jelenleg magadat utálod elképesztő módon, mert nem voltál elég erős ahhoz, hogy nemet mondj. Amiket írtak itt, közhelyesek, de igazak: le kell zárni a múltat, ha nem teszed meg, akkor szenvedni fogsz, teljesen mindegy hogy egyedül leszel-e vagy mással.

A múlt nem csak fájdalmat tud okozni, de ha felismered mit hibáztál és teszel azért, hogy legközelebb jobb döntéseket hozz, akkor ezek az állomások csak egy lépések voltak a felnőtté válásod felé.

2018. jún. 2. 19:31
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nagyon rendesek vagytok, de azt hiszem, hogy azért nem sikerült teljes valójában érzékeltetnem a belső válságom lényegét, mert azt a háttér információt nem osztottam meg veletek, hogy én alapvetően nem vagyok egy bizonytalan, félénk, zárkózott lány. Ellenkezőleg, én mindig is egy karakán személyiség voltam, konkrét elképzelésekkel, véleménnyel a világról. Soha nem érdekelt, hogy felháborodást váltok ki a döntéseimmel, mert az volt a fontos a számomra, hogy magammal jóban legyek.

De ebben az esetben lemondtam saját magamról. Egyszerűen cserben hagytam saját magamat, nem álltam ki magamért, és most úgy érzem, mintha megszűntem volna létezni.

2018. jún. 2. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Hat bele lehet vagni a lecet attol meg..
2018. jún. 2. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de ki nem sz. rja le? Az a lényeg hogy azzal passzolj majd aki hozzád illik. Az hogy mi volt a multban meg milyen döntést hoztál hát istenem...

Egyébként a rossz dolgokból tanul az ember. Te is tanultál ebből, így fogd fel!

2018. jún. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!