Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is taszító?
Figyelt kérdés
Taszító egy olyan 25 év feletti lány, akinek 25 évesen volt először kapcsolata, de az sem szerelemből, hanem mert engedett a nyomásnak (barátok, család, társadalom, udvarló…), de végül rosszul sült el a dolog, nem élvezte a kapcsolatot, főleg az intim együttléteket, s végül úgy lépett ki ebből a helyzetből, hogy megutálta magát testileg-lelkileg? Ezzel a múlttal és tapasztalatlansággal nagyon undorító?2018. jún. 2. 17:01
1/15 anonim válasza:
Pusztán emiatt nem lenne taszító. Ha szeretném, akkor abban bíznék, hogy majd mellettem kivirágzik.
2/15 A kérdező kommentje:
Még úgy sem, hogy tudod, hogy hagyta magát, és nem állt a sarkára? Ez nem vall gyenge jellemre?
2018. jún. 2. 17:06
3/15 anonim válasza:
Mindenki hoz rossz döntéseket. Ettől még nem lesz egy ember taszító.
4/15 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy valakinek ez belefér, de én nem tudom elfogadni, szerintem nagyon szánalmas és éppen ezért nem kellene nekem ilyen lány.
2018. jún. 2. 17:14
5/15 anonim válasza:
Annyira nem gáz. Még semmi nincs veszve. Bár érdekes,hogy valakinek csak úgy hagytad magad szexuális téren. Nem taszító csak furcsa.
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, mennyi idős vagy (esetleg te magad vagy-e a kérdésben szereplő lány), de idővel az ember rájön, hogy nem az számít, hogy döntöttünk a múltban, hanem hogy mit kezdünk a jelen helyzetünkkel.
7/15 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös, nem furcsa, egyszerűen undorító...
2018. jún. 2. 17:22
8/15 anonim válasza:
Magadról írtad a kérdést, vagy egy lányról, aki undorít? Ha undorodsz tőle, akkor minek kérdezgetsz róla?
9/15 A kérdező kommentje:
Magamról, sajnos.
2018. jún. 2. 17:31
10/15 anonim válasza:
Nem az. Egyszer majd jön valaki, aki megmutatja, hogy tudnak ezek a dolgok jól is elsülni :)
Érthető a bizalmatlanság, de nem szabad teljesen elzárkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!