Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban taszító, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban taszító, ha egy férfi "túl tökéletes"? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hölgyek! Valóban megtörténhet az, hogy egy férfit azért utasítotok vissza, mert túl tökéletes a számotokra? Szóval álmodoztok a nagy Ő-ről és egyszer csak ott terem, de ettől a túlzott tökéletességtől egyszerűen megijedtek. Létezik ilyen? Ott egy férfi, aki kedves, okos, jóképű, igényes, humoros stb., csak téged akar, de ennek ellenére nem kell...
2018. febr. 13. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk ilyen még nem volt. Ha mégis, akkor volt valami stichje. Mondjuk két gyerek az előző házasságából:(
2018. febr. 13. 17:44
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Akkor valószínűleg én vagyok a legtökéletesebb, mert messzire elkerülnek a nők. :D De már én is őket. :) 38F
2018. febr. 13. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
A magyar nőknek már semmi sem elég jó, még a tökéletes sem. :) Szánalmas.
2018. febr. 13. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Aki ilyeneket allit magarol az inkabb maga a satan!
2018. febr. 13. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy béna fogalmazás. Ki mondta, hogy túl tökéletes? Miről beszélünk? Ez csak belemagyarázás.

Olyan nincs, hogy valaki számomra túl tökéletes. Olyan van, hogy valakinek sok pozitív tulajdonsága van, de ettől még nem az esetem, mert nem olyan típusú férfiak jönnek be, ezért nem tökéletes számomra, de neki sérti az egóját, hogy visszautasítottam, mert ő tökéletesnek és ellenállhatatlannak érzi magát.

Szubjektív, hogy ki-kinek jóképű, miben igényes, szubjektív a humor is, stb.

2018. febr. 13. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Ha a számomra tökéletes férfi engem akarna, akkor nyilván nem mondanék nemet. Ez tuti kifogás, nem vagy neki mégsem annyira tökéletes, csak nem akarja megmondani, mi baja konkrétan veled.
2018. febr. 13. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Manapság annyi csalódás éri az embert, hogyha álmai nője/férfija előtte terem, önkéntelenül is a buktatókat kezi keresni. A "túl szép, hogy igaz legyen" egy örökérvényű mondás. Ilyenkor sokunkban inkább a menekülési ösztön ébred fel, nem a vágy.
2018. febr. 13. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

az.

de nem is kell annak lenni.

legyen egzisztencia, nezz ki valahogy, legyel szemtelen kicsit bunko, es barkit megkaphatsz

2018. febr. 13. 18:31
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
Hát igen, mivel az összes nő, akit ismertem jól átbaxott a palánkon, ezért ha elém állna valaha a "tökéletes", akkor arcon köpném, kiröhögném és otthagynám. :) 39F
2018. febr. 13. 18:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Én nem álmodoztam a nagy Ő-ről,ennek ellenére egyszer csak megjelent. Pontosan ahogy írod, tökéletes volt, bár én sem hittem abban,hogy ilyen létezik.

Egy ideig működött a dolog kettőnk között,de bennem folyamatosan ott motoszkált,hogy bizonyára nem vagyok elég jó Neki.

Nem jó az ilyen helyzet, örökké ott van bennünk a megfelelni akarás, és annak érzése,hogy ez mégsem így van. Bármit tesz a pasi, bármennyire hihető,hogy én kellek Neki, mégsem hiszem.

Véget ért a kapcsolatunk, bár nem kizárólag emiatt. Szép emlékként őrzöm, de ennyi. Nem voltam Vele boldogabb mint egy átlagos pasival aki nem mindenben tökéletes.

2018. febr. 13. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!