Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban taszító, ha egy férfi "túl tökéletes"? Többi lent.
Ez csak egy béna fogalmazás. Ki mondta, hogy túl tökéletes? Miről beszélünk? Ez csak belemagyarázás.
Olyan nincs, hogy valaki számomra túl tökéletes. Olyan van, hogy valakinek sok pozitív tulajdonsága van, de ettől még nem az esetem, mert nem olyan típusú férfiak jönnek be, ezért nem tökéletes számomra, de neki sérti az egóját, hogy visszautasítottam, mert ő tökéletesnek és ellenállhatatlannak érzi magát.
Szubjektív, hogy ki-kinek jóképű, miben igényes, szubjektív a humor is, stb.
az.
de nem is kell annak lenni.
legyen egzisztencia, nezz ki valahogy, legyel szemtelen kicsit bunko, es barkit megkaphatsz
Én nem álmodoztam a nagy Ő-ről,ennek ellenére egyszer csak megjelent. Pontosan ahogy írod, tökéletes volt, bár én sem hittem abban,hogy ilyen létezik.
Egy ideig működött a dolog kettőnk között,de bennem folyamatosan ott motoszkált,hogy bizonyára nem vagyok elég jó Neki.
Nem jó az ilyen helyzet, örökké ott van bennünk a megfelelni akarás, és annak érzése,hogy ez mégsem így van. Bármit tesz a pasi, bármennyire hihető,hogy én kellek Neki, mégsem hiszem.
Véget ért a kapcsolatunk, bár nem kizárólag emiatt. Szép emlékként őrzöm, de ennyi. Nem voltam Vele boldogabb mint egy átlagos pasival aki nem mindenben tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!