Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban taszító, ha egy férfi "túl tökéletes"? Többi lent.
Nem az
Valószínűleg ha ezt mondja egy csaj, akkor valami más a gond
Nem ezt a kifejezést használnám.
Inkább úgy fogalmaznék hogy egyértelmű számomra, hogy bizonyos dolgokban jobb nálam, de sokkal inkább azért nem választom, mert épp emiatt nem illik hozzám, nem magamfajta, nem érzem vele azt, hogy mi jó csapatot alkotunk, mert nincs meg az a magamra ismerés. Tökéletes nem lesz senki a szememben.
A számomra megfelelőt, a hozzám passzolónak tűnőt keresem. Akár sokkal jobb az illető nálam valamiben, akár sokkal rosszabb, akár sokkal valamilyenebb, ha emiatt szakadékot érzek kettőnk között, akkor már nem kell.
Emiatt nem kell sokkal gazdagabb, sokkal öregebb, sokkal "igényesebb" (én nem bírom ezt a makulátlan fehér gönc+szoli+parfümbűz+miliméter pontosra beállított haj kombót sem pl, elismerem, hogy jobban figyel magára, mint én, pedig én is igényes vagyok, de attól még nem kell, nem az én világom), vagy épp ellenkezőleg, sokkal butább, sokkal zárkózottabb, sokkal vékonyabb stb...
Nem szeretem a szakadékokat egy kapcsolatban. Különbségek lehetnek, nem az ikrem kell, de mindenben van egy határ, amit nem érzek már magaménak, nem érzek otthonosnak.
Ennek mi értelme lenne? :D
Én mikor megismertem a számomra tökéletes pasit, akkor összejöttem vele, nem elküldtem :D és azóta is nagyon szerencsésnek érzem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!