Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elfogadható vagy taszító?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök csipkelődik veletek,kötekszik visszaszólogat persze nem komolyan csak viccből és nem állandóan csak néha ilyen a természete de tudja hol a hátár.Visszataszító vagy benne lennétek a csipkelődésbe?2017. nov. 10. 22:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem fel tudja dobni a kapcsolatot - persze csak akkor, ha poén-szinten megy a dolog. Szerintem ökörködni kortól függetlenül mindenki szeret, ahogy nevetni is. Nyilván benne lennék, de azért fontos, hogy csak mértékkel menjen a marhulás :D
2/10 anonim válasza:
Én bírom, de ha nem tudja ő is ugyan olyan könnyen venni, nevetni, akkor inkább hanyagolja.
31/f
3/10 A kérdező kommentje:
A párommal nekünk ilyen a kapcsolatunk és kíváncsi voltam más hogyan gondolja én vagyok a lány és könnyen veszem én is ha viccelődik illetve csak nevetek rajta.
2017. nov. 10. 22:27
4/10 anonim válasza:
Akkor az jó. Nem unatkoztok :)
31/f
5/10 anonim válasza:
Szerintem is teljesen ok, ameddig tudtok mosolyogni/nevetni rajta! :)
6/10 anonim válasza:
ha fejlett az érzelmi intelligenciája,akkor ez teljesen poén.
ha fejletlen és nem ismeri fel,hogy bizonyos helyen vagy időben ilyesminek helye nincs,az meg igen komoly szakító ok.
7/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok nőként, de nem csak a párommal. Az arra vevő barátokkal és munkatársakkal is gyakran elmegyünk a "szúrkapiszka" irányba és jókat nevetünk nap mint nap.
9/10 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, akinél tetszett, mert vicces volt. De volt olyan is aki mindig kitalált valamit, aztán jót röhögött azon hogy én többnyire hittem neki. Biztos vicces lett volna valakinek, csak én nem értettem a vicceit. Ez volt az egyik, ami kiábrándító volt vele kapcsolatban.
10/10 anonim válasza:
Mi is ilyenek vagyunk, és soha nem nevettem ennyit, mint ezalatt a másfél év alatt a kedvesemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!