Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek elfogadható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható a több emberrel randizás? Ha igen, meddig?

Figyelt kérdés

Az ismerkedési szakaszban szerinted elfogadható, hogy a másik másokkal is randizik? Ha igen, hol a határ? Az első csóknál vagy később? Van egy pont, amikor ezt meg lehet beszélni?

Nekem ez olyan furcsa, ha valaki iránt érdeklődtem, nem randiztam másokkal (persze barátokkal kimozdultam), de érdekel, hogy ez hogy működik, azoknál, akik igen.

2017. nov. 7. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig elfogadható, amíg valakivel nem kezd komolyabbra fordulni a dolog. Nekem is volt időszak, amikor több emberrel ismerkedtem (idegenek voltak számomra, szóval nem ismerősi körből alakulgatott, így egyiküket sem ismertem beszélgetés kezdetén annyira, hogy tudjam, hogy lesz-e esély többre vagy sem, de bunkó sem akartam lenni senkivel, hogy nem írok vissza, leveleztünk, chateltünk), de amikor valakivel kezdett komolyabbra fordulni, a többit leépítettem. Megjegyzem, én mindenkivel, aki idegen, mindig úgy kezdtem az ismerkedést, hogy egyértelműen közöltem velük, hogy nem ígérek semmit, ne lovalják bele magukat, beszélgessünk, és meglátjuk, hogy hova alakul (ha most akar velem ismerkedni valaki, ugyanezt mondom). Soha nem volt párhuzamosan több kapcsolatom, ez mindig működött.
2017. nov. 7. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha elfogadható ha nem, ez van. Nem tehetek róla, van pár pasi, amolyan időtöltéses randizgatósok. Majd ha valamelyik komolyan vesz, onnantól csakis ő érdekel.
2017. nov. 7. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Nálam első csók az szinte mindig az első randin van. Néhány randi után (3-5) kezd bennem körvonalazódni, hogy a másiktól többet is akarok.

Férfi vagyok, nem pedig nő, aki később meggondolja magát. A férfi kb első látásra biztos benne, hogy legalább, minimum lefeküdne a másikkal, akivel ismerkedik. A nők pedig képesek akár több randi után is megszakítani az ismerkedést különböző hülye okokra hivatkozva. Férfiként túl rövid az élet, hogy egyszerre egy nővel ismerkedjek.

A barátnőmmel pl már a 2.-3. randink volt, amikor randiztam egy másik csajjal, akivel szintén csókolóztam az első randin. De aztán úgy láttam, hogy a mostani barátnőm alkalmas kapcsolatra és szeretnék vele lenni, ezért megszakítottam az ismerkedést a másik lánnyal és vele maradtam.

Utólag, tapasztalatból is mondom: Több elszalasztott lehetőségem is lett VOLNA ha tartom magam ahhoz, hogy egyszerre csak egy emberrel ismerkedem/randizom. Örülök hogy nem így álltam hozzá.

4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első-második randiig még elfogadható az,hogy több emberel ismerkedsz. De amikor el tudod dönteni,hogy ki az, aki az alapinformációs beszélgetések után is szimpatikus maradt,akivel tovább szeretnéd vinni a szálat - már le kell zárni a többit.

Tehát: részemről az ismerkedési szakasz elejéig futhat több szál.

5/9 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Egy alfának az a dolga, hogy beporozzon minél több bibét. Nem csak több csajjal randizom, de egyszerre többel is járok. Most is ketten vannak és tervezek már egy közös találkát, bár lehet nem fog nekik tetszeni.
2017. nov. 7. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam nem megy a több emberrel randizás.

Ha már valakivel megbeszélek egy randit, akkor közben már nem ismerkedem mással, mindaddig, amíg, ki nem derül, hogy működik-e a dolog.

A működik, akkor nyilván nem ismerkedem mással, ha nem működik, akkor újra nyitva a lehetőség.

De egyszerre csak egy férfival randizom, szerintem így korrekt. Nekem sem esne jól, fordított helyzetben.

2017. nov. 7. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudnék párhuzamosan több emberrel ismerkedni és nem is látom értelmét ez nem oylan mint egy agárverseny hogy győzzön a jobb, hanem aki tetszik vele/belőle akarom kihozni a lehető legtöbbet.
2017. nov. 7. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam első randin soha nincsen csók, sem más intimitás, nekem az első randi a beszélgetésről szól, szóval ha valaki első randin túlságosan nyomul, azzal már emiatt is lezárom az ismerkedést.

Másnak meg máshol van a határ.

2017. nov. 7. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Egyszerre csak egy pasival randizom!

Hááát köszii én is. Következő hétvégén meg a következővel. Én tehetek róla hogy nem keresett az előző?

2017. nov. 7. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!