Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párhuzamos randizás elfogadható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párhuzamos randizás elfogadható?

Figyelt kérdés

Tegyük fel: randizik egy lány egy fiúval. Komoly kapcsolatra vágynak mindketten. Már több randin is túl vannak, csókolóztak az összesen, már arról is szó esik, hogy kívánják egymást és valamikor szeretkeznének.

Eközben a lány megismerkedik interneten egy idegen fiúval és találkozik vele, mert hasonló a mentalitása az első fiúhoz, csak még inkább az ideálja külsőre.

A két fiú nem tud egymásról.

1. Szerintetek korrekt a lány?

2. Ez még belefér ebben a fázisban?

3. Jogosan háborodik fel az első fiú, ha tudomást szerez a másikról?

2016. febr. 13. 00:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintetek korrekt a lány?

Nem.

2. Ez még belefér ebben a fázisban?

Nem.

3. Jogosan háborodik fel az első fiú, ha tudomást szerez a másikról?

Igen.

2016. febr. 13. 00:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
undorító féreg dolog
2016. febr. 13. 00:52
 3/16 A kérdező kommentje:

Jó. Akkor a továbbiak: tegyük fel, az első fiú sejti hogy valami nem tökéletes a lány és közte. Tudja, hogy a lány interneten ismerkedett. Regisztrál oda ahol a lány van és álnéven, más fotóival ráveszi a lányt egy randira. A lány belemegy, estére megbeszélik a találkát Álnévvel.

Kicsit később a fiú megkérdezi a lányt már a saját nevében, hogy találkoznak-e este. A lány kifogásokat keres és hazudik valamit amiért nem ér rá.

Este ott van a lány a megbeszélt helyen, várja Álnevet. Álnév helyett azonban a fiú jelenik meg és a lány ledermed. Majd hosszas beszélgetés után kihozza a történetből, hogy a fiú becsapta, mert ha nem találja ki Álnevet, akkor sosem ismerkedett volna mással, csak a fiúval.

4. A fiú az oka mindennek?

5. Ki szégyellje magát, a fiú vagy a lány?

6. Jogosan sértődik meg a lány az átverés miatt?

2016. febr. 13. 01:09
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

nyílván a fiú az oka, mivel ő találta ki.

a lány szégyellje magát, és próbálna besértődni, akkorát kapna, hogy mehetne a fülészetre....

2016. febr. 13. 01:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát ez azért gáz. Én társkeresőn ismertem meg mostani páromat, de mikor már szóba került, hogy randizunk, nem vettem fel a kapocslatot mással, sőt ha írtak, akkor is visszaírtam h sorry, már alakulóban van egy kapcsolat. Ismételm, még csak az első randi került szóba. Én nem tudnék, mással ismerkedni, két vasat a tűzben tartani. Persze addig oké, míg csak ismerkedik az ember, mert addig én is leveleztem vagy 5 emberrel, de amikor már éreztem, hogy itt több lesz, nem ismerkedtem másokkal tovább.

5 éve vagyunk együtt. ( 32/N, 40/F)

2016. febr. 13. 01:54
 6/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocsánat,most láttam h van tovább a történet.

Te jó ég, van ilyen lány, aki képes ezt a szerencsétlen srácra kenni? Nem tudom, kihány éves, de ez már egy 13 éves tininél is gáz. Le vagyok dermedve, milyen emberek vannak. A srác meg...forduljon sarkon vissza se nézzen. Egy másodpercet nem érdemel egy ilyen nő az életéből.

2016. febr. 13. 01:57
 7/16 anonim ***** válasza:
ez a lány szégyelje el magát..ez bárhogy is nézük,ha álneven ha nem..akkor is randizna a másik srácal..srác csak tesztelte(ez se szép dolog,de igy kiderült,hogy milyen is a lány)..sajnos mai világba senkibe se lehet bizni..
2016. febr. 13. 02:08
 8/16 A kérdező kommentje:

Én 28 vagyok, a lány 27.

A helyzet az, hogy teljesen úgy könyvelte el magában a dolgot, hogy most összetörték a szívét és azt hitte végre talált bennem egy értelmes férfit, sőt, ezt ő mondta: "kettőt is!", de mindkettő hazugság és önző, hazug férfi vagyok mint a többi.

Amiben igaza lehet, hogy az este kegyetlen voltam és jól esett látni az arcát ahogy hátrafordult a hangomra és bemutatkoztam álnéven. Bevallom, már nagyon elegem volt a sok gerinctelen emberből, akik nem képesek az őszinteségre. Tegnap nagyon sokszor kérdeztem meg tőle a találkozás előtt facebookon, hogy biztos őszinte-e velem, mert én nem így érzem. A munkára és az elfoglaltságaira fogott mindent. Megadtam ezzel a kérdéssel többször is az esélyt, hogy rádöbbenjen csőbe fogom húzni. Ő ehelyett azt mondta nekem a munka miatt nem ér rá mostanában beszélgetni, délután pedig anyukájával születésnapozik. Erre azt feleltem, hogy akkor az estéd szabad, tudunk találkozni. Ő pedig egyből írta, hogy egész nap el fog húzódni anyukájával.

Eközben Álnévvel 2 órán keresztül beszélgetett és bármikor írt Álnév, azonnal reagált. Álnévnek ráért este 7-kor gond nélkül.

Feltettem neki a kérdést, mikor azzal vádolt, hogy ez az egész miattam van így mert kitaláltam számára egy személyt aki olyan mint én emberileg, de külsőre is az ideálja. A kérdés az volt, hogy ha én annyira fontos vagyok mint amennyire bizonygatja és annyira meg akar ismerni jobban, akkor este 7-kor miért nem velem találkozott, miért Álnévvel akart. Erre azt felelte, hogy őt is meg akarta ismerni, mert ő is én vagyok. WTF? Mondtam fogalmad sem volt róla, hogy én vagyok, vele akartál találkozni. És innentől hajtogatta újra, hogy ez az egész meg sem történt volna, ha nem írok rá egy kitalált ember profiljával.

Komolyan mondom, ezek után már remete leszek. 28 évesen itt vagyok és nem találkoztam még egy olyan nővel, aki képes teljesen őszinte lenni. Miért nem lehet kimondani, ha gond van? Én habozás nélkül megmondom, ha érzem hogy valami baj van a kapcsolatunkkal. Mire jó ez? És ráadásul nem bulihelyekről szedem össze a könnyűvérűeket, hanem ő egymás után a 3. doktor volt az életemben. És a végén még én vagyok az önző, hazug, olyan mint a többi pasi...

2016. febr. 13. 08:50
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
mindketten jó nagy hülyeséget csináltatok. és a te hülyeségedet nem indokolja, hogy a lány volt hülye előbb. attól még neked nem muszáj.
2016. febr. 13. 09:07
 10/16 anonim ***** válasza:
41%

ha csak randizgatnak akkor mire fel csinálta ezt a fiú????

ha nem lett kimondva h mi most együtt vagyunk akkor a lánynak szíve joga mással is találkozni ...

fiúnak sincsen ahhoz köze h mit csinál a lány ha még nincsenek együtt csak volt pár randi

kvázi a fiú már az elején kisajátította a csaj magának holott még nincsenek együtt sem

pár randi még nem ok arra h átverd ezzel

ez szemétség volt részedről és itt te voltál gerinctelen és őszintétlen

mivel nem volt kimondva h ti együtt vagytok is semmi olyat nem csinált a lány amit ne lehetett volna

az a legnagyobb baj a pasikkal h ha elmegyek egy randira már azt hiszik h lesz folytatás és már az övé vagyok holott abszolút nem

írtad h nem teljesen jöttél be neki akkor ???

akkor miért ne keressen olyan pasit aki minden téren megfelel neki

te simán tudtad ezt és behúztad a csőbe - grat idióta vagy ...

ÉS IGAZA VAN EZT TE SZÚRTAD EL MOST - ESZÉBE SE LETT VOLNA TALIZNI MÁSSAL HA NEM VERED ÁT

örülök neki h remete leszel ilyen alakoknak nem kellene soha szaporodni

életbe eszembe sem jutott volna ilyen megoldás - leültetni és elmondani h mit érzel pontosan nem pedig szívatni a csajt

31F

2016. febr. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!