Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz egy 40 éves nőnek megértenie, hogy szeretem őt?
Sziasztok!
Én 30 éves pasi vagyok aki tavaly decemberben megismerkedett egy 40 éves független gyerektelen nővel.Nagyon megtetszett első látásra és kimondom szeretem.Udvarolok neki becsületesen, lesem kívánságait sokat vagyunk együtt, sokat randizunk, de nem egyszerű a helyzetem. A nő sok mindenen keresztül ment már és bizalmatlan mert az összes pasi "azt" akarja csak.Szerinte. Eddig 2 x tudtam megcsókolni és azt mondja, hogy neki idő kell míg kialakul a szikra benne mert már elértem, hogy megbízik bennem csak nincsen ott az a fránya szikra. Mit tegyek? Nagyon szeretem őt..Azt mondta nekem, hogy ha nem akarna semmit akkor nem is randizna velem. Tudjátok ő rengeteget olvas pszichológiai könyveket amik a pasikról szólnak és folyamatosan elemez engem. Kérdeztem tőle miért csinálod ezt? Erre azt mondta, hogy így legalább ki tudja szűrni azokat (nagyját) akik lyukra játszanak. Randik alkalmával mikor találkozunk puszit ad az arcomra kettőt. Szex még sehol sincsen...Kitartok de szerintetek megtörik előbb utóbb egy ilyen kemény nő? Hogy tudnám a szikrát fellobbantani benne?
Köszi :) 31 ffi
A 4-es válaszoló nagyon érdekes oldalról közelítette meg a szituációt, egyet értek vele. Nem tud teljesen felszabadult lenni, és nem azt mutatja a világ felé amit érez. Ragaszkodik elvekhez (amik vagyok jók vagy nem), elemez, ez a prioritás számára. Nem azt mondom, hogy esélytelen, de miért tennél bele 100x annyi időt és energiát, mikor a "normális" nők százával várnak rád? Természetesen a te döntésed.
Továbbá. Remélem neki még nem mondtad hogy szereted.
"Udvarlok neki...lesem kívánságait...sokat vagyunk együtt" Ez így nem túl férfias, ezt a nők csinálják. Egy nő pedig nem nőt akar. Viszont figyeld azt, hogy mit mond. Ha azt mondja idő kell neki, akkor úgy is gondolja. A nők mindig azt közlik, hogy adott pillanatban hogy éreznek. Hagyj neki időt. Ha pedig csak te keresed, változtass rajta. Picit távolodj el, így időt is kap, plusz kereshet ő téged. "Puszit ad az arcomra kettőt" tudod jelenleg nem férfiként néz rád.
Hogyan tudnád a szikrát fellobbantani benne? A szerelem nem 1-2 hét alatt alakul ki a nőkben, ez egy hosszú folyamat. A célod, hogy a vonzalmi szintet növeld a szemében.
1. A nők jobban vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akiknek az érzelmei nem egyértelműek.
2. Légy közvetlen, vicces, csípkelődő
3. Ne mondj el magadról teljesen mindent, légy titokzatos egy kicsit
4. Ne mondd neki hogy szereted
5. Ha ezen a ponton a kapcsolatteremtés több, mint 30%-át te kezdeményezed, akkor fordíts rajta, ne keresd, hagyj időt neki, engedd hogy ő keressen(ha 2 nap 2 nap, ha 2-4 hét akkor annyi). Azt kell elérni hogy legalább 70%-ban ebben a fázisban ő kezdeményezzen.
6. Sose viselkedj úgy, mint egy pincsi, ne legyél a papucsa.
7. facebookolás, sms, telefon: max pár mondtad, ezek nem ismerkedésre valóak, hanem találkozól és randik szervezésére. (Ebben a fázisban). Zárd rövidre , de légy udvarias "örülök hogy kerestél, szívesen látnálak, mikor érsz rá találkozni? Adj pár időpontot és szervezek valamit"
8. És járj ismerkedni, kösd le magad, csiszold, fejleszd magadat.
Regényt lehetne írni válaszként a kérdésedre, de nagyjából ezek az irányvonalak, remélem érthetően írtam le.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!