Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam az értésére, hogy fontos nekem, szükségem van rá, szeretem őt, és vonz is?
Ezek szerint ő is viszonozza azokat az "apró érintéseket", szóval valószínűleg jól fogadná a komolyabb közeledést. :-)
A helyedben lehet, hogy nekem nem egyből a csókolózás lenne a következő lépés, főleg, ha még vannak ezzel gátlásaid és "rágörcsölsz az egészre", illetve nem akarod esetleg megkockáztatni, hogy nem egészen úgy fogadná, ahogy szeretnéd.
Én lehet, hogy megpróbálnám egyszer - akár búcsúzáskor - szép lassan közelebb húzni, magamhoz ölelni, és ha nem bontakozik ki az ölelésemből, hanem ő is átölel, akkor a karjaimban tartanám egy darabig, elkezdeném a haját cirógatni, utána a haját puszilgatni, ha pedig ezt jól fogadja, akkor onnan szép lassan az arca felé haladni, azt cirógatni és puszilgatni (mondjuk először a homlokát, a halántékát, és finoman közelednék a szája felé úgy, hogy a szemébe nézek.
Aztán szerintem akkor már úgyis érezni fogod a reakciójából, hogy szeretné-e, ha megcsókolnád. :-)
Tudom, hogy mondani könnyű, hogy ne izgulj annyira, de ha figyeled az ő jelzéseit, reakcióit, és nem hirtelen, váratlanul, hanem finoman közeledsz felé, akkor gyakorlatilag nem tudsz semmit elrontani, másrészt szerintem az a legjobb, ha megpróbálsz az ösztöneidre hagyatkozni és az érzéseidre hallgatni, és azt tenni, ami jön spontán, a maga természetes módján abban a helyzetben.
Sok sikert, és ha van kedved, írd majd meg, hogy mi újság veletek! :-)
Inkább azzal foglalkozz, hogy ő mit akarna, hogy neki mi a jó. Mert a leírásodban csak az van, hogy te, te,te és te.
Amúgy hány évesek vagytok, hogy egy csók is gondot okoz?
Úgy gondolom, hogyha csak haverkodni szeretne azt már az értésedre adta volna.
És hogyhogy nem tudtok kettesben lenni? Este menjetek ki a parkba vagy valamerre, s jöhet a csók is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!