Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mekkora az elfogadható korkülönbség? 38Ffi
Bocs, de belepofázok harmincas férfiként. A nők 90%-a erre azt fogja mondani, hogy 4-6 év. Nekem is kb -6/+2, férfi ismerőseim is hasonló felfogásúak. Ez kb addig be is van tartva, amíg arról van szó, hogy valaki randira hív, vagy valakit randira hívnék-e, akit nem rég ismertem meg.
A "baj" ott kezdődik, amikor más módon megismerik és megkedvelik egymást, olyankor már nem számít, milyen határokat húztak maguknak, 10-12 éves különbségen is túllépnek. Két ilyet láttam közelről, az egyiknél kifutotta a "szokásos" 3-4 évet, a másiknál az egyik fél külföldre költözésével lett vége, nem működött a távkapcsolat. Amennyire tudom előtte és utána is mind a négy ember korban "megfelelőekkel" volt együtt. Néha az élet közbeszól.
Gondolom konkrét oka van a kérdésednek, tehát hány éves a leányzó?
10-15 évnek illik lennie a férfi javára
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!