Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a csajoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csajoknak csak addig fontos egy pasi magassága, amíg el nem éri a 180-185 centit?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert gyakran látok tipikus 180-185 közötti palikat égimeszelő nőkkel akik simán vannak 185-190 centisek is (+magassarkú) és érdekes, hogy olyankor nem tartják őket nevetségesnek az emberek. De amikor én 170 centisen a 155 centis barátnőmmel elmegyek ide-oda, akkor vagy a rokonoktól vagy tök idegen emberektől (a stílus attól függően, hogy mennyire ismerem őket), mindig megkapom, hogy "Milyen kis cuki/aranyos, alacsony párocska vagytok". A zárójeles részt azért írtam, mert ettől jóval alpáribb beszólásokat kapunk néha. Múltkor voltunk pl. egy szabadtéri koncerten és az előttünk álló srác odanyögte a haverjának, hogy "Amíg én a nyakamba veszem, hogy lásson is valamit, addig lenyúlod a csajszit. Benne vagy?" És természetesen teljesen józanul. A barátnőm zavart megszeppenéssel csak annyit tudott erre mondani, hogy "Ezt nem hiszem el."

Meg amikor 16 éves voltam, még akkor jártam egy 2 centivel alacsonyabb 168 centis lánnyal, akivel gyakran mentünk olyan helyekre, ahova egy 10 centis magassarkút felvett és már akkor is kaptam az ismerősöktől az ívet. De bezzeg, amikor a 185 centis unokatesóm feleségül vette a fél fejjel magasabb barátnőjét, akkor mindenki áradozott, hogy "Óhhh, igazi álompár!".

2018. máj. 30. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 nem hittem volna hogy ez itt egyszer előkerül, de szebbé tetted vele a napomat, esküszöm! :D
2018. máj. 31. 08:28
 12/13 anonim ***** válasza:

A párom 166 centi, érdekes, nem szólogatnak be ránk.

169 cm, 29n

2018. máj. 31. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:
kb. 165 centis unokatestvéremnek olyan szép felesége van, legjobb nö akivel valaha találkoztam.
2018. máj. 31. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!