Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csajoknak csak addig fontos egy pasi magassága, amíg el nem éri a 180-185 centit?
Azért kérdezem, mert gyakran látok tipikus 180-185 közötti palikat égimeszelő nőkkel akik simán vannak 185-190 centisek is (+magassarkú) és érdekes, hogy olyankor nem tartják őket nevetségesnek az emberek. De amikor én 170 centisen a 155 centis barátnőmmel elmegyek ide-oda, akkor vagy a rokonoktól vagy tök idegen emberektől (a stílus attól függően, hogy mennyire ismerem őket), mindig megkapom, hogy "Milyen kis cuki/aranyos, alacsony párocska vagytok". A zárójeles részt azért írtam, mert ettől jóval alpáribb beszólásokat kapunk néha. Múltkor voltunk pl. egy szabadtéri koncerten és az előttünk álló srác odanyögte a haverjának, hogy "Amíg én a nyakamba veszem, hogy lásson is valamit, addig lenyúlod a csajszit. Benne vagy?" És természetesen teljesen józanul. A barátnőm zavart megszeppenéssel csak annyit tudott erre mondani, hogy "Ezt nem hiszem el."
Meg amikor 16 éves voltam, még akkor jártam egy 2 centivel alacsonyabb 168 centis lánnyal, akivel gyakran mentünk olyan helyekre, ahova egy 10 centis magassarkút felvett és már akkor is kaptam az ismerősöktől az ívet. De bezzeg, amikor a 185 centis unokatesóm feleségül vette a fél fejjel magasabb barátnőjét, akkor mindenki áradozott, hogy "Óhhh, igazi álompár!".
Azért ez szerintem nem minden nap fordul elő. Persze a sértésekből kevés is tudja rombolni az önértékelését, ha nem elég szilárd.
Másrészt minden ember szereti magát intelligensnek és nem felszínesnek beállítani. A valóságban azonban a emberek többsége kisebb-nagyobb mértékben felszínes.
Ha valaki beszól nektek, akkor mond a párodnak, hogy az illető is hallja:
Látod drágám, ez olyan nagy, mint amilyen bunkó!
2-es vagyok. Magas embereknek ugyanúgy beszólnak, nekik meg pont a magasság miatt, csak te azt nem hallod vagy nem foglalkozol vele, mert nem neked mondják.
Amúgy ez azért van, mert sokan irigyek és rosszindulatúak, plusz sz.r az életük, nincsenek megelégedve magukkal, és azzal kompenzálnak, hogy másoknak beszólogatnak. Annak meg külön örülnek, ha látják az illetőn, hogy célba ért.
Kérdező,sokkal jobb a helyzeted nálam,bár tudom miről beszélsz sajnos. Csak én hiába vagyok 185 cm,semmit nem számít. Még barátnőm sincsen,nem is volt soha... Az arcom miatt,nem születtem jóképűnek,és bizony én arra kaptam már sok beszólást sajnos,amiről ugyanúgy nem tehetek igazából... :/
26/F
Amugy meg azert is, mert egy 180+os csaj azert joval kisebb poolbol valogathat ha nalanal magasabb pasit akar, ha meg a magassarkut is beleszamitja akkor 190 alatt ne alljon szoba senkivel?:D lehetetlen. En nem vagyok magas lany, 165 korul, viszont kicsit ducibb, sztem a magas lanyoknak ugyanugy ahogy nekem a vekony alacsony fiuknal van egy ilyen diszkomfort erzesuk, nem erzik magukat mellettuk eleg noiesnek....
De persze nem mki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!