Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire jön be, mennyire veszik bóknak azt, amikor az építőipari munkások füttyszóval alkotnak véleményt a nők formás alakjára?
Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 08:03
31/35 anonim válasza:
26. Már miért kellene visszaköszönni egy vadidegennek? Nem falun vagyunk 100 évvel ezelőtt, hogy kötelező illem legyen az ilyesmi.
A flegma, bunkó beszólás tényleg paraszt dolog, de azt elenyésző kisebbsége csinálja a nőknek, és közülük egy jó emberismerő megszólalás előtt ki tudja szűrni a felét (pl. hangosan csámcsogva rágózó, kifejezetten flegma tekintetű, közönségesen öltözködő csajtól mégis mit vár az ember... aztán mégis odamegy hozzá ember, és csodálkozik, hogy nem cukimukin válaszol neki).
32/35 anonim válasza:
Én bóknak vettem. Pontosabban először körülnéztem volna, ha mertem volna, hogy kinek fütyülnek, de mivel senki nem volt ott rajtam kívül, gyanítani kezdtem, hogy nekem. Mikor másodjára találkoztam velük, csak akkor már máshol dolgoztak, elég egyértelmű volt, hogy nekem szól a füttykoncert, de ha még mindig lettek volna kételyeim, egyikük utánam jött az út túloldalára a buszmegállóba és kedvesen beszélgetni próbált, míg a többiek fütyülték a szerenádot:) Nem volt sok ilyenben részem, mert nem voltam feltűnően szép és az öltözködésem, te jó ég, akkor is fehér póló, fekete szoknya volt rajtam, úgy néztem ki 19 évesen, mint egy általános iskolai ünnepség résztvevője, pedig csak templomba jártam. Egyszer egy buszmegállóban, ahol kellően széles volt a járda, nagyon lassan begurult az ácsorgók közé egy ismerős srác motorral, aki kiszúrt engem a tömegben, megállt előttem és megkérdezte, hazavihet-e. Nekem ez is jól esett, de a srác nem volt az esetem sajnos. Egyszer két feldobott fiatalember állt meg előttem, épp focimeccsről tartottak haza, én meg a templomból, késő este volt és ültem a szokásos fehér póló, hosszú fekete szoknya szerkómban a nyári éjszakán a buszra várva. - Ej, de szépnek tetszik lenni! Így szemüveggel is, de anélkül is! - igazgatta a szemüvegét a magasabbik, egy utólag visszagondolva félelmetesen jóképű pasi, de akkor észre se vettem, mert szerelmes voltam valakibe, aki mellett senki más nem tűnt fel. - Igen? Na, köszönöm! - nevettem rájuk. El akartak hívni valahova egy italra, de nemet mondtam. Sajnos. Akkor még úgy gondoltam, nekem csak hívő férfi való. Volt, amikor utcán köszönt rám valaki, akit évekkel korábban kikosaraztam, hogy annyira gyönyörű vagy! Nekem ezek nagyon jól estek. Egy igazán szép lány napi 6 ilyen bókot bezsebel, nekem egész életemben annyi jutott mondjuk, mint neki 1 hét alatt. Szóval én értékelem és emlékszem ezekre 20 év távlatából is, és emlékezni fogok rá 100 évesen is:)
34/35 anonim válasza:
"Ha a nők nem a külsejüket hangsúlyoznák" - Járjunk csadorban esetleg?
Nem szokásom kihívóan öltözködni, mégis kaptam hasonló reakciókat farmer, nem tapadós póló, sportcipő kombinációban is.
35/35 anonim válasza:
Ezek az úriemberek még az idősödő, medvefejű, igénytelen nők után is füttyögnek, tökmindegy nekik, csak lyuk legyen rajta, mit kéne ezen bóknak venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!