Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek mennyire jön be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire jön be, mennyire veszik bóknak azt, amikor az építőipari munkások füttyszóval alkotnak véleményt a nők formás alakjára?

Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 08:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Belőlem is félelmet vált ki.

Már naaagyon-nagyon régen voltam tini, akkor még egyedül jártunk suliba, nem anyuék vittek kocsival, mint manapság.

Egy útfelújítás mellett kellett elmenni vagy két hónapig. Akkor voltam 12 éves. Agyban még gyerek, és testben is. Egyáltalán nem néztem ki a koromnál érettebbnek.

Ennek ellenére ezzel a viselkedéssel akkor találkoztam először. Be is szólogattak.

Kerülő út plusz egy óra séta lett volna, akkor meg a nagymama ordította volna le a fejem, ha későn érek haza. Úgyhogy májusi melegben is hosszú nadrágban és vastag pulóverben mentem suliba.

Aztán buszon is volt olyan, hogy rövidnadrágban voltam, és "úgy" bámult egy 40 körüli ember. Egyre többször vettem észre, hogy valami megváltozott rajtam azon a nyáron. Prédának éreztem magam.

Nagyon sokban hozzájárult, hogy tiniként szégyellni kezdtem a testemet.

Ma már nem érdekel, hogy ki mit gondol a narancsbőrös se.ggemről a strandon. De az ilyen utcai füttyögés fényes nappal se tölt el jó érzéssel.

2018. máj. 30. 11:23
 22/35 anonim ***** válasza:
55%
Az én férjem kőműves, nem nyolc általánosa van, kőműves szakmát végzett, utána leérettségizett. Nem szokott másokra fütyülni. Nincs nekik megtiltva, egyszerűen nem égeti magát vele. Egyébként nem alkoholista, a legkárosabb szokása, hogy reggel meg szokott inni egy energiaitalt. Én sem egy foghíjas, hat gyerekes anyuka vagyok, nem putriban élünk, egy 160nm-es, vadonatúj, kertesházban élünk. A fizetése bőven átlag felett van. Alig van szakember ezen a téren, házhoz járnak hozzánk a vállalkozók, és ha egy nap nem 24,hanem 34 órából állna, akkor sem tudna annyi munkát elvégezni, amennyien felkeresik. Az a réteg akiről beszéltek, az építőipari segédmunkásoknak is a legalja. Szóval, lassan ideje lesz haladni a korral, ez már nem a szocializmus. Kicsit unalmas már. Ha valaki először eljön hozzánk, mindig meg van lepve, hogy nem vagyunk csótányok.
2018. máj. 30. 12:00
 23/35 anonim ***** válasza:
15%
Mosolygok rajta egy jót :D nem fordulok hátra mert nem vagyok kutya de jót mosolygok :D
2018. máj. 30. 12:40
 24/35 anonim ***** válasza:
A kutyáknak szoktak fütyülni, én nem vagyok kutya, úgyhogy nekem nem jön be.
2018. máj. 30. 13:32
 25/35 anonim ***** válasza:
21%
22, osztom, édesapám is kőműves, és ki tudott taníttatni 3 gyereket és mindegyikhez hozzávágott egy lakást ajándékba. Amellett, hogy gyönyörűszép családi házban laktunk. A segédmunkásai is családi házban laknak, maguk építették, gyönyörű, modern. Az emberek el vannak tévedve. :)
2018. máj. 30. 13:33
 26/35 anonim ***** válasza:
35%
Ha az ember normalisan koszon esetleg meg mosolyog is a lanyoknak/noknek. Sok vissza se koszon, vagy flegman kerdezi mi a f...t nezel, mit csorgatod a nyalad, ? A regi nok tobbsege normalisan mosolygosan visszakoszont.
2018. máj. 30. 13:42
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

22,25

A kérdés így szól:

"A nőknek mennyire jön be, mennyire veszik bóknak azt, amikor az építőipari munkások füttyszóval alkotnak véleményt a nők formás alakjára?"

Nem pedig,hogy tesznek-e ilyen megjegyzéseketés ha igen,akkor mennyire iskolázottak vagy hogy élnek..

Én pl a személyes tapasztalataim alapján válaszoltam,ahogy itt mindenki. Következik ebből,hogy még mindig előfordul ilyesmi.

Szerintem mind tudjuk,hogy mennyire hiányszakma és hogy egy jó szakember mennyire jól kereshet és hogy nyilván nem mindenki füttyög meg tesz megjegyzéseket. Csakhát,most azokról a szakma jeles képviselőiről szólt a kérdés,akik tesznek.

2018. máj. 30. 14:00
 28/35 anonim ***** válasza:
47%
#27 Jól esett kiadni magamból. 😀
2018. máj. 30. 14:03
 29/35 anonim ***** válasza:
Jaj,ne haragudj:) ebben az esetben egészségedre:)))))
2018. máj. 30. 14:42
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
#17: Ha a nők nem a külsejüket hangsúlyoznák, nem arra figyelnének az emberek. Ennek persze a kérdéshez nincs sok köze, nyilván mindenkinek joga van azt hangsúlyozni, amit akar. De az emberek között - nemtől független - sok a hülye, és ha valakit zaklat 100 emberből 1, akkor sem azt fogja észrevenni, hogy 99 nem zaklatja, hanem csak azt az 1-et.
2018. máj. 30. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!