Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire jön be, mennyire veszik bóknak azt,
amikor az építőipari munkások füttyszóval alkotnak
véleményt a nők formás alakjára?
Ez már nem akkora divat, mint régen volt. (vagy csak öregszem és már nem hordok minit vagy pi**anacit, így nem vesznek észre) Egyébként én röhögök egyet magamban, szerintem olyankor megy a tipikus férfiak közti hülyülés. Az egyik szokásos útvonalamat most térkövezték újra, egy munkás sem fütyült utánam, de voltak akik hozzám szóltak, rám köszöntek, beszéltem is velük pár szót. Kedvesen, normálisan beszéltek velem. Nem esznek meg, nem kell besz*rni, ők is, mint minden dolgozó ember megérdemlik a tiszteletet. Semmivel sem kevesebbek a szememben, mint egy diplomás.
2018. máj. 30. 09:25
Én sem szeretem, szintén ijesztőnek találom. Viszont vannak olyanok valóban, akik tök normálisak, azok nem is füttyögnek meg tesznek megjegyzést. Volt egy építésvezető barátom..ő kifejezetten tiltotta ezt a viselkedést az embereinek.
2018. máj. 30. 09:41
Valószínűleg csak azokat nem zavarja, akik a társkeresést az állatvilág párzási rituáléihoz szeretik hasonlítani (és bizonyos jelenségeket onnan indokolni). Ők vélhetően valamilyen dürrögésnek vagy hasonlónak fogják fel :)
2018. máj. 30. 09:59
Gyerekként ijesztő volt, most már csak lepereg. Olyan, mint amikor látod a buszon a down kóros gyereket üvölteni. Irritál, meg minden, de tudod, hogy nem tehet róla, mert fogyatékos és inkább úgy teszel, mintha nem hallanád.
2018. máj. 30. 10:03
Hogy mer Down-kóros lenni, hát nem tudja, hogy az téged irritál? Micsoda emberek vannak, igaz? Te biztos tele vagy annyira, hogy lekezeld a munkás embereket, azért jársz busszal... 😀
2018. máj. 30. 10:09
Nekem egyáltalán nem, inkább zavaró (1.-re reflektálva, BMW-s macsótól is az). A bók nem zavar, a kulturálatlan "bók" igen. Füttyögjön a kutyájának...
2018. máj. 30. 10:12
1.: Az ilyen munkások még a legyet is kifütyülik.
2.: A nem munkás pasik is sajnos csak addig látnak, hogy milyen kvajó a seggem és az alakom és kezdem már nagyon unni, hogy beszélgetni sem lehet meg poénkodni, mert nem bírnak leszállni a témáról.
Szumma szummárum, szerintem a legtöbb nőnek alapvetően az már nem vonzó és nem nagy durranás, ha valaki a külsejükért ismeri őket el. Túl sokszor hallottuk dugási szándékból már, hogy milyen szép formás vagy, meg milyen gyönyörű vagy... Már egyszerűen csak gusztustalan egy idegen férfitől, mert érzed a hangsúlyból, hogy mi a célja vele, kivéve talán a csinosat. A párodtól nyilván nagyon jólesik, de azt megelőzi, hogy embert lát benned, nem vaginát és imádja a humorodat, az értékrendedet, azt, hogy olyan ember és nő vagy, amilyen.
2018. máj. 30. 10:22
Sajna az a "rossz hír", hogy nem csak a Down-szindrómás gyerekek tudnak üvölteni, hanem bármelyik másik is..mivel GYEREKEK és a gyerekek nem viselkednek úgy, mint a felnőttek. Mert hogy gyerekek..
Apropó... mi van azokkal a felnőttekkel, akik üvöltenek..mennyi olyan van..
2018. máj. 30. 10:26
Szerinted kinek jon be, amikor a nyolc altalanost vegzett, izzadt, koszos munkasok primitiv modon viselkednek?
Szerencsere eleg ritka mar az ilyen, mert tiltjak nekik a proszto viselkedest es a jarokelok zaklatasat.
2018. máj. 30. 10:55
Ez ocska viselkedes,tisztesseges ferfi nem futyul nem igy kell ismerkrdni .Az lehet munkas ,vagy BMW tokmindegy
2018. máj. 30. 11:13
Kapcsolódó kérdések: