Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szolnal, ha talalnal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal, ha talalnal egy tokeletes lanyt, aki nem borotvalja?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lannyal egyszeruen tokeletes

okos, csinos, vicces, kedves, nem hivatja meg magat ide -oda, mindent felesbe fizetunk, nagyon szep egyszeruen szemetszuroan csinos stb. szoval egy fonyeremeny

egyetlen gond van vele , nem borotvalja ott lent

azt mondta neki igy tetszik

a szele van leszedve a tobbi nem

en igy ezt gusztustalannak talalom

ti mit tennetek ? szakitas ?

2018. máj. 25. 08:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Lol, ilyen egy agymosott antiférfit. Az írásodra bezzeg nem vagy túl igényes. :(
2018. máj. 25. 16:33
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Lelked rajta,szerinted antiférfi vagyok,nők szerint nem.

Akkor legyen neked a szőrös,több fincsi borotvált jut nekem.

2018. máj. 25. 16:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, kérdező, de férfi létedre hogy tudod gusztustalannak találni egy számodra vonzó nő nemiszervét? Tudtad, hogy minden felnőtt nőnek szőrös odalent, kivéve a kislányokat? Nem arról van szó, én borotválom magam mert úgy kényelmesebben érzem magam. Az ember oda jutott, hogy változtat itt-ott magán mert van lehetősége arra, hogy megtegye. Van ami tetszik az embernek, van ami kevésbé, de ha te gusztustalannak találod akkor nem tudsz felizgulni rá, tehát alkalmatlan vagy természetes körülmények között a szaporodásra. Kivéve kislánnyal, mert neki csupasz. Gondolkozz el szerintem ezen egy kicsit
2018. máj. 28. 23:34
 24/27 anonim ***** válasza:
93%

Szakíts vele, tedd meg neki ezt a szívességet. Attól még, hogy te a szőrtelen lányokat preferálod, nem lesz gusztustalan, ha valaki mégsem az.

Mellesleg honnan tudod, hogy később, ha megkérnéd, megkérdeznéd, a te kedvedért nem borotválná-e, gyantázná-e ezt a testrészét?

2018. máj. 28. 23:58
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Vintage stílus, nincs azzal semmi baj! :D
2018. máj. 29. 05:32
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés egyértelműen csak kitaláció, ha valaki ennyire retardált, akkor szóba sem áll vele egy szemetszúróan tökéletes lány.
2018. máj. 29. 07:38
 27/27 anonim ***** válasza:
59%
Ezt a debla görényt, szakíts vele azonnal. :) Szemet/szájat szúróan szép szakálla van odalent. :D
2018. máj. 29. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!