Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik este megismerkedtem egy tokeletes kulseju novel, de most behisztizett. Hogyan tovabb? 24f
valamelyik este leszolitottam egy nehezbombazot, mondta h a divattal foglalkozik, kontaktot csereltunk, ra is kerestem, a google ki is dobta, nemzetkozi modell vagy mi.
eppen chatelgetunk, amikor bedobta ezt a van baratomot, es van kint foto is, nem kamu.
akkor minek egyezett bele ott a randiba? lattam hogy tetszem neki. a szovegem szinten otos.
kb. mit gondolhat ez a no?
"Hehh,újabb kis görcs,aki megdugna"
Kb ezt gondolhatta
miert tartana gorcsnek?
a masik reszevel egyetertek
amugy kifejthetnetek, mert kajakra nem ertem.
szerintetek lehet valamit kezdeni a helyzettel, vagy halott ugy?
mert en amugy lexarom, x-bol y-t ugy is megdugok
Valszeg FB-n nem az van kint,hogy,, Ügyvezetõ itt és itt", vagy nem az hogy IT Director.
Gondolom végignézte az adatlapod és làtta,hogy nincs Bömösöd,vagy Mercid,és nem Dubaiba jàrsz nyaralni.
Egy ilyen nõhöz màr villantani is kell,tudod te mennyi fullos,miller,kisportolt pasi közül vàlogathat?
Minden ujjàra 1000 jut csak vàlogatnia kell,ide màr nem elég a kiàllàs.
Nem tudnàd finanszírozni,a lànynak nagyon magas a rezsije,ha nem keresel legalàbb 500k-t hagyjad mert nem fogod bírni anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!