Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik este megismerkedtem egy tokeletes kulseju novel, de most behisztizett. Hogyan tovabb? 24f
valamelyik este leszolitottam egy nehezbombazot, mondta h a divattal foglalkozik, kontaktot csereltunk, ra is kerestem, a google ki is dobta, nemzetkozi modell vagy mi.
eppen chatelgetunk, amikor bedobta ezt a van baratomot, es van kint foto is, nem kamu.
akkor minek egyezett bele ott a randiba? lattam hogy tetszem neki. a szovegem szinten otos.
kb. mit gondolhat ez a no?
Szivesen.
Egyébként egy szóval sem említettem milyen vagyok, és ezzel amúgy mégis hogy fényezem a saját egómat?
És kérklek ne haragudj, de erre mégis milyen hasznos tanácsot vársz? Amúgy is a kérdés annyi volt mit gondolhat ez a nő, azt meg a legelső válaszomban írtam.
a 20 kommentből 19 negatív. Ezen azért elgondolkodhatnál miért is van...
ugy fenyezed magadat, hogy probalsz felulkerekedni, kioktatni verbalisan...
amit el is tudnek fogadni, ha sejtenem hogy fel tudsz egyaltalan valamit mutatni
Ne haragudj, de nem sikerült még mindig meggyőznöd, ha leírom valakiről a véleményem azzal miért magamat fényezem.
Lehet valóban ötös a szöveged, ha te tudod magad fényezni úgy ,hogy közben említést sem teszel magadról.
És az is érdekelne, miért kéne felmutatnom neked bármit is? Ha tennék is ilyet max a középső ujjam lenne...
De ezt ne vedd személyeskedésnek, menj inkább csajozni, abban úgyis király vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!