Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szolnal, ha talalnal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal, ha talalnal egy tokeletes lanyt, aki nem borotvalja?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lannyal egyszeruen tokeletes

okos, csinos, vicces, kedves, nem hivatja meg magat ide -oda, mindent felesbe fizetunk, nagyon szep egyszeruen szemetszuroan csinos stb. szoval egy fonyeremeny

egyetlen gond van vele , nem borotvalja ott lent

azt mondta neki igy tetszik

a szele van leszedve a tobbi nem

en igy ezt gusztustalannak talalom

ti mit tennetek ? szakitas ?

2018. máj. 25. 08:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%

Persze ha nő nem akarna hasonlóan fajsúlyos okból kezdeni egy férfival, az tök oké lenne.

A szőrösség mértéke se mindegy, amikor már a bugyiból is kilóg felül az ötcentis szőr, az szerintem taszító. Ha rövidre nyírja, azzal nincs gond.

2018. máj. 25. 09:30
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

Igènytelen,komolyan ez ma már Alap.

14 èves kislànyok is borotvàljàk.

Èn nem kezdenèk ilyen nővel,a hideg is kiráz,nem is èrtem ez hogy lehet kèrdès a 21.szàzadban.

Alap dolog.

2018. máj. 25. 09:32
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, de borotválod ott lent vagy gyantáztatod?
2018. máj. 25. 09:33
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
Örülnék neki, nekem pont úgy teteszik.
2018. máj. 25. 09:44
 15/27 anonim ***** válasza:
58%
Nem zavarna annyira. Jobb szeretem én is, ha rövidre van vágva mint a teljesen erintetlent, de én is találkoztam már ilyen lánnyal és meg lehetett oldani a dolgokat.
2018. máj. 25. 09:47
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Ne felejtsd el közölni vele, hogy nekem pont ízlésem a dolog..
2018. máj. 25. 09:57
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Finoman, tapintatosan közölhetnéd vele, hogy ez zavar...de ha nagyon gusztustalan számodra, akkor szakíts, add meg neki a lehetőségét annak, hogy kerssen olyat aki így is elfogadja, szereti.
2018. máj. 25. 10:17
 18/27 anonim ***** válasza:
98%

Én elfogadnám így, noha szeretem a borotváltat.

De jobb egy tökéletes nő, mint egy borotvált punci...

2018. máj. 25. 10:58
 19/27 anonim ***** válasza:
96%
@12 Akkor maradj a 14 éves kislányoknál, mint eddig. A nők meg maradjanak meg a férfiaknak.
2018. máj. 25. 15:05
 20/27 anonim ***** válasza:
16%

Bocsi nem vagyok pedofil utolsó, igénytelen nőket meghagyom nektek én csak az igényessekkel állok szóba aki nagyon ad magára,ebbe alap a punci szőrtelenítése is.

Mivel férfiként én is szedem,sőt minden párom el is várta tőlem is,ami érthető.

2018. máj. 25. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!