Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tokeletes not mivel lehet meg levenni a labarol?
Szoval megismertem egy lanyt, olyan kisse csodabogar tipus. Azert mert igazi szepseg, kislanyos megis noies nagyon szep arc, mindenki megnezi, jo testi adottsagai is vannak es kis alacsony. Jellemre pedig egyaltalan nem olyan mint az altalam ismert nok 99%-a ugyanis nagyon pozitiv, optimista, folyton nevetgel, kedves, okos. Nagyon inspiralo. Tenyleg ahogy hozzaall az elethez, ha megjelenik mindenkinek bearanyozza a napjat. Olyan mint egy kisgyerek egy kicsit, de nem gyerekes mert amugy talpraesett meg okos, tenyleg jol lehet vele beszelgetni meg minden de megis olyan mas. Tenyleg nagyon pozitiv, kulonleges szemelyiseg.
Es most nincs senkije, szingli mar tobbszor kerdeztek meg masok tole, hogy na mikor lesz mar valakije? Aztan mondta, hogy sajnos nem talal senkit akivel osszeillenenek.
Engem meg erdekelne, hogy ez hogy lehet marmint milyen ferfi illik hozza akkor? Milyen lehet neki eleg jo? Meg megis mivel lehet lenyugozni valakit aki tok boldog a boreben, ugy ahogy van, es mindene megvan az eletben? Mert o kabe tokeletes. Persze blablabla nincs tokeletes ember tudom tudom. De azert van aki igencsak kiveri a biztositekot a legtobb ferfinal, mert o kinek ne jonne be mar a leirtak alapjan is? Nagyon sokan hajtanak ra, jobbnal jobb palik.
Ha van alkalmad, például egy társaságban figyeld meg, hogy mások mivel próbálkoznak, és erre hogy reagál. Volt dolgom hasonlóan közkedvelt lánnyal, akinél még az amúgy rutinos férfiaknak is kicsit leoldott a szoftver és többnyire a műmájer bájolgást tolták.
Ha te is ezt látod, akkor egyszerű dolgod van: viselkedj vele úgy nagyjából mint egy haverral. Ne lássa rajtad a megilletődöttséget, légy laza, ne próbálj minden áron a kedvében járni. Ne dícsérd a külsejét, azzal csak beállnál a sor végére, inkább a személyiségét vagy ha elért valamit. A külsejével inkább csipkelődj, olyannal ami nem tökéletes, de nem is frusztrálja.
En ilyen no vagyok es jelenleg csak azt nezem,h ertse a humort,kedves ,180 cm felett legyen szalkasan izmos fiatal.
Ha megvan a vonzodas,akkor erdekel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!