Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy tokeletes not mivel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tokeletes not mivel lehet meg levenni a labarol?

Figyelt kérdés

Szoval megismertem egy lanyt, olyan kisse csodabogar tipus. Azert mert igazi szepseg, kislanyos megis noies nagyon szep arc, mindenki megnezi, jo testi adottsagai is vannak es kis alacsony. Jellemre pedig egyaltalan nem olyan mint az altalam ismert nok 99%-a ugyanis nagyon pozitiv, optimista, folyton nevetgel, kedves, okos. Nagyon inspiralo. Tenyleg ahogy hozzaall az elethez, ha megjelenik mindenkinek bearanyozza a napjat. Olyan mint egy kisgyerek egy kicsit, de nem gyerekes mert amugy talpraesett meg okos, tenyleg jol lehet vele beszelgetni meg minden de megis olyan mas. Tenyleg nagyon pozitiv, kulonleges szemelyiseg.

Es most nincs senkije, szingli mar tobbszor kerdeztek meg masok tole, hogy na mikor lesz mar valakije? Aztan mondta, hogy sajnos nem talal senkit akivel osszeillenenek.

Engem meg erdekelne, hogy ez hogy lehet marmint milyen ferfi illik hozza akkor? Milyen lehet neki eleg jo? Meg megis mivel lehet lenyugozni valakit aki tok boldog a boreben, ugy ahogy van, es mindene megvan az eletben? Mert o kabe tokeletes. Persze blablabla nincs tokeletes ember tudom tudom. De azert van aki igencsak kiveri a biztositekot a legtobb ferfinal, mert o kinek ne jonne be mar a leirtak alapjan is? Nagyon sokan hajtanak ra, jobbnal jobb palik.

2017. dec. 17. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Legyél te is tökéletes.
2017. dec. 17. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Nesze semmi...
2017. dec. 17. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
De most mit vársz, lol? Adott egy számodra tökéletes lány, erre felteszel egy ilyen idióta kérdést, amivel implicite generalizálod. Így soha nem fogod megkapni, haver.
2017. dec. 17. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek, hogy őt lásd, és ne egy tökéletes idealizációt.
2017. dec. 17. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ipponnal :)
2017. dec. 17. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha van alkalmad, például egy társaságban figyeld meg, hogy mások mivel próbálkoznak, és erre hogy reagál. Volt dolgom hasonlóan közkedvelt lánnyal, akinél még az amúgy rutinos férfiaknak is kicsit leoldott a szoftver és többnyire a műmájer bájolgást tolták.

Ha te is ezt látod, akkor egyszerű dolgod van: viselkedj vele úgy nagyjából mint egy haverral. Ne lássa rajtad a megilletődöttséget, légy laza, ne próbálj minden áron a kedvében járni. Ne dícsérd a külsejét, azzal csak beállnál a sor végére, inkább a személyiségét vagy ha elért valamit. A külsejével inkább csipkelődj, olyannal ami nem tökéletes, de nem is frusztrálja.

2017. dec. 17. 18:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs válasz. Ezt csak ő tudja. Ha nem kellesz neki akkor tök mindegy mit csinálsz. Játszmázhatsz, színészkedhetsz de ettől csak még kevésbé leszel vonzó a számára. És előbb-utóbb úgy is kijön az igazi éned. Ezt el kell fogadni, vagy "elég" vagy valakinek vagy nem.
2017. dec. 17. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

En ilyen no vagyok es jelenleg csak azt nezem,h ertse a humort,kedves ,180 cm felett legyen szalkasan izmos fiatal.

Ha megvan a vonzodas,akkor erdekel.

N

2017. dec. 17. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy be kell bizonyítanod,hogy a kinézetén felül nagyra értékeled a belső tulajdonságait,mert biztos minden második manustól megkapja,milyen szép.Ha őszinte akarok lenni,én is utáltam,amikor valaki csak a kinézetemet látta bennem és nem kérdezgetett arról,mi érdekel,vagy nem akart rájönni,milyen vagyok.
2017. dec. 17. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is próbáld meg barátként kezelni aztán ha már megismert vagy megkedvel vagy nem.. igazából hasonló cipőben járok,én egy tökéletes férfival ismerkedek aki azt mondja nem akar barátnőt most,de én már fülig beleszerettem ezért megkísérelem elcsábítani úgy, hogy barátként közelebb kerülök hozzá :D aztán vagy hatalmas bukta lesz belőle vagy megnyerem a főnyereményt
2017. dec. 17. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!