Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tokeletes randi otletek?
Amíg ilyenekben hiszel, hogy "tökéletes randi" addig értelmetlen is randiznod. Nincs tökéletes randi ahogy tökéletes ember sem.
Legfeljebb az emlékek szépülnek meg és magad fogod gondolni annak.
kocsma télen, nyáron ősszel, tavasszal
pub télen, nyáron ősszel, tavasszal
presszó télen, nyáron ősszel, tavasszal
Az enyém tökéletes volt :-)) Részben elterveztük, részben magától alakult.
Neten ismerkedtünk meg, és úgy beszéltük, hogy én mint nő érek oda hamarabb, megirtam, hova, hol ülök. Hátulról jött, megsimogatta a hátam, én felálltam, megöleltük egymást. Az véletlen volt, hogy közben pont a kedvenc száma ment (akkor még nem tudtam, hogy az), átraktam a fülébe, és úgy megcsókolt.
Na, most le lehet pontozni, hogy nyálas volt, de tökéletes :-))
Az attól függ, hogy elsö, vagy sokadik randi :D Elsöre én sem javasolnék mást, mint egy kávézót/teázót/cukrászdát és esetleg sétát, és föleg beszélgetést. Lehethogy sablon, de szerintem ez a legegyszerübb módja egymás megismerésének, plusz nyilvános helyen vagytok, ami föleg akkor számít, ha akkor látod életedben elöször. Ezzel nincs mit elrontani szerintem, nem is hallottam más elsö randiról :)
Sokadik randira pedig nagyon nagy a választási lehetöség, bár ilyenkor télen kicsit limitáltabb, az igaz. De még mindig lehet mozi, színház, múzeum/galéria, séta hóesésben, ha karácsony van akkor vásár, korcsolyázás. Teljesen attól függ, mit szerettek. Nyáron, tavasszal, összel jó idö esetén lehet akármit a természetben csinálni, kirándulni, túrázni, várost nézni, piknikezni, állatkertbe menni. Megintcsak attól függ, mit szerettek csinálni.Ja, meg ha (nagyobb) városban laktok, esetleg van a közelben, nem árt nézni az aktuális eseményeket, hátha találtok valami érdekeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!