Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szolnal, ha talalnal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal, ha talalnal egy tokeletes lanyt, aki nem borotvalja?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lannyal egyszeruen tokeletes

okos, csinos, vicces, kedves, nem hivatja meg magat ide -oda, mindent felesbe fizetunk, nagyon szep egyszeruen szemetszuroan csinos stb. szoval egy fonyeremeny

egyetlen gond van vele , nem borotvalja ott lent

azt mondta neki igy tetszik

a szele van leszedve a tobbi nem

en igy ezt gusztustalannak talalom

ti mit tennetek ? szakitas ?

2018. máj. 25. 08:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Jézusom...te beteg vagy. Igen, hagyd ott azt a lányt, nem érdemled meg.
2018. máj. 25. 08:37
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Igen. Én a helyedben elhagynám. Az arany is csak az emberek számára értékes, egy majomnak pl. csak ehetetlen vacak...

Ha neked ennyire számít ez a dolog, akkor jobb ha nem bonyolódtok bele semmibe.

2018. máj. 25. 08:40
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Jaja, nyugodtan hagyd csak ott, nagyon jó lesz majd másnak, hidd el... Aztán találsz magadnak majd egy csupaszra borotváltat, aki meg minden szempontból butább lesz, meg féltékenyebb, meg hisztisebb, meg csúnyább, stb. Üzletember ne legyél 😀
2018. máj. 25. 08:42
 4/27 anonim ***** válasza:
28%
Megkérném, hogy borotválja.
2018. máj. 25. 08:57
 5/27 anonim ***** válasza:
78%

Ilyenkor örülök, hogy a párom imád és szexinek tart szőrösen is. Semmi pénzért nem szenvednék azzal hogy az egészet csupaszra szedjem, csomó idő, energia és pénz, ráadásul viszket, ég és kipattogzik, sokkal csúnyább mint a rövidre vágott, de szőrös.

Ilyen felszínes emberek vannak, Jézusom. Örülök hogy én nem ilyet fogtam ki. (A párom se borotválkozik az arcán kívül sehol, engem nem zavar ahogy az se zavarna ha mondjuk lent csupasz lenne, ez az ő döntése, ahogy neki kényelmes.)

2018. máj. 25. 09:01
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg, kérdező hagyd békén úgy kompletten az egész női nemet, mindenkinek jobb lesz úgy.
2018. máj. 25. 09:07
 7/27 AchromaticSmarties ***** válasza:
77%
Én örülnék neki, ha csak a bikinivonalat szedné le, amúgy szőrösen hagyná, szerintem szexi.
2018. máj. 25. 09:07
 8/27 anonim ***** válasza:
11%
Hihetetlen ez a sok feminista (nő és férfi) ezen az oldalon.
2018. máj. 25. 09:13
 9/27 anonim ***** válasza:
85%
Én pont egy ott lent szőrös nő vagyok (mondjuk abból a kategóriából, akinek édes mindegy, ott lent milyen és a páromért simán leborotválnám). Ebben az esetben inkább szakíts, ha te gusztustalannak találod. Ha már megmondta, hogy neki ÍGY TETSZIK, tahóság lenne csak a saját kényedért azt kérni, változzon meg, viszont azt sem lehet elvárni, hogy te hirtelenjében egyszercsak szépnek... vagy egyáltalán nem gusztustalannak találd. Kivéve, ha az, hogy te gusztustalannak találod, nem belőled jön, hanem a médiaelvárásokból.
2018. máj. 25. 09:19
 10/27 anonim ***** válasza:
81%
Ugh, micsoda feminizmus, hogy a nő a saját kedve szerint alakítsa a testét és ne egy férfi vagy a média miatt :D mennyivel jobb lenne a világ ha még mindig a férfiak kénye-kedve szerint élnénk és azt sem dönthetnénk el egyedül, hogy a hajunk ki legyen-e engedve vagy be legyen-e fonva például.
2018. máj. 25. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!