Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bizonyos emberek képtelenek őszintén beszélni az érzéseikről?

Figyelt kérdés
Képesek heteken, hónapokon át célozgatni, jeleket (vagy amiket ők annak vélnek) küldözgetni, rébuszokban beszélni, de képtelenek odaállni a másik elé, és elmondani, amit akarnak. Mi jár egy ilyen ember fejében, amikor így viselkedik?

2018. máj. 21. 12:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is voltam így, de pont azt tanultam meg belőle, hogy egy ilyet azért túl lehet élni, és ez pont arra bátorít, hogy lesz, ami lesz, vállaljam el az érzéseimet.
2018. máj. 21. 13:48
 22/24 anonim ***** válasza:
58%
Ma már sok a xarfaxú pasi,hála annak,hogy vagy 90%-ban nincs apaminta,vagy ha van is,az kritikán aluli-tutyi-mutyi vagy hímsovniszta vadmarha-.
2018. máj. 21. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

Én viszont a másik irányba kerültem általa. Már nem merek bízni ezentúl senkiben, félek kiadni magam. Egyelőre úgy érzem nem mernék újra az érzéseimről beszélni senkinek sem.

2018. máj. 21. 15:35
 24/24 anonim ***** válasza:

"de nyitott lennék a további ismerkedésre, és ezt ő tudja."

Honnan tudod, hogy tudja? Megmondtad neki, hogy szeretnéd jobban megismerni? Elhívtad valahová?

2018. máj. 22. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!