Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bizonyos emberek képtelenek őszintén beszélni az érzéseikről?
"több hónapja kerülget"
Le lettem pontozva, de fogadjunk egy üveg borban, hogy csak szórakozik veled :D A helyedben ezt mondanám neki: “figyelj, szimpi vagy nagyon, de drága az időm az ilyen gyerekes körökre. Ha tényleg szeretnél tőlem valamit, akkor bizonyítsd be, vagy hagyjuk egymást.” Ezután, ha elhív valahova, teper meg ilyesmi, akkor kellesz neki, ha viszont csak jön az üres szöveg, hogy “jaj csak nagyon elfoglalt vagyok”, vagy ilyesmi, akkor hagyd a francba.
Vannak olyan emberek akik azt sugallják közelednek feléd, mégis a végén kiderül, hogy a nyitottságuk csupán emberi közeledés. Ekkor a csalódás elviselhetetlen lesz. Sokan észre sem veszik, ha akaratlanul is jeleket küldenek valaki felé, majd amikor az a bizonyos személy nyit feléjük, és ódzkodik elárulni az érzéseit, végül erőt vesz magán, szembesülhet azzal, hogy félreértette és nem is érdekli a másik felet.
Most akkor a kérdező meg a csávó is ugyanebben a dilemmában vannak? Akkor még 2 évig írogatnak egymásnak, meg szemeznek, mire valamelyik megunja és továbblép? Nem lenne egyszerűbb, ha valamelyik felhúzná a nadrágot végre és lépne valamit..?
Én soha nem tudtam/tudok a saját érzéseimrol beszélni
Saját érzéseim kifejezése is nehézséget okoz
Lehet azért van mert amikor gyerek voltam soha nem beszéltünk az erzeseimrol szüleimet nem érdekelte milyen érzések vannak bennem kifejezni pedig végképp nem mutattuk ki egymás fele
Annyi volt maximum hogy ha valamit elrontottam ment a kioktatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!