Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vannak bizonyos fétisei, amikor vonzó nőket bizonyos szituációkban elképzelve izgalomba jönnek. Hölgyek, nálatok van ilyen "pasi-verzióban"?
A férfiak köztudottan szexinek tartják pl. a titkárnő-típust, a rendőrnőket, a katonanőket vagy azt, amikor egy csinos, jó alakú nő hiányos öltözékben takarít. Nyilván ezen felül még sokat fel lehetne sorolni.
Lányok, nők, nálatok is van ilyen? Hogy elképzeltek egy számotokra vonzó férfit, ahogy egy bizonyos szituációban, élethelyzetben van éppen, és nagyon szexinek tartjátok? Nem feltétlenül a szexi foglalkozásokra gondolok - hanem pl. olyasmire, hogy egy sportos alkatú pasi félmeztelen felső testtel épp egy autó motorterében bütyköl, és össze van kenve a teste és az arca olajjal, és közben le van izzadva. Például ehhez mit szóltok? :D
Tudnátok hasonlókat írni? Vannak ilyen fétiseitek nektek is, vagy ez csak a férfiaknál van a szexközpontú világnézetük miatt?
Nem trollkodásból: ha a konyhában ügyeskedik, ha egy hosszabb túráról vagy hasonlóról kicsit poros, piros pozsgás arccal, kicsit összekuszált hajjal ér vissza, de ugyanilyen a frissen zuhanyozott még vízcseppes, haját igazgató férfi látványa is.
Egyébként emellé ingfétisem van. Nem számít, hol, nem számít, milyen, de ha inget és öltönyt viselt a párom valaha is, nem sokáig maradt rajta, amint kettesben lettünk. Imádom, nem tudom, miért, de baromi vadító nekem az elegánsabb vagy sportosan/hanyagul elegáns öltözet.
Az olajos dolog nem jön be annyira, de van, akinek az is.
Igen az egyenruha engem is beindít. A rendőrök engem annyira nem, viszont a tűzoltók nagyon...
És a barátom mikor piszkosan, büdösen munkaruhában jön haza...aaaah. Olyankor muszáj vagyok vele menni zuhanyozni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!