Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Egy helyes srácnak tartom magam,normális vagyok,igényes vagyok magamra.Már sok lány mondta is hogy nagyon jó pasi vagyok.De valamiért nem jött össze eddig egy lány se velem.Mi lehet velem a baj?Sajnos az önbizalmam a béka feneke alatt van olyannyira hogy a nekem tetsző lányok szemébe se merek nézni.Meg nem is igazán járok el sehova.Hogy higgyem el hogy elég jó vagyok?Hogy szerezzek önbizalmat?
2018. máj. 17. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad és ismerkedj. Más nem teszi meg helyetted. Én is csak azzal tudok összejönni aki teper utánam.

(Egy nő)

2018. máj. 17. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:

"Én is csak azzal tudok összejönni aki teper utánam."

:D :D :D

2018. máj. 17. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Micsoda egyensuly lehet ilyenkor , kb nem teszel semmit hogy egyutt legyetek, tudod mikor tepernek ilyen lany utan.

Kerdezo , te pedig menj el egy ilyen onbizalomy fejleszto eloadasra es a gond megoldodik.Minden fejben dol el.Az elet egy jatszoter nem pedig olyan dolog amit halal komolyan kell vegig jatszani. :)

2018. máj. 17. 21:32
 4/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Tehát marha jól nézel ki és még így sem tudod felszedetni magadat valami normálisabb bulával. A hozzám hasonlóknál még oké, mert nem vagyunk adoniszok, de akinek megvannak a genetikai adottságai, az hogy a rőfös p#csbe nem tud nőt akasztani magának, számomra rejtély.
2018. máj. 17. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Élj szociálisan aktívabb életed. Ha nem jársz el, akkor nem tudnak felszedni, mert nem is látnak.

Én is ilyen félénk fiú voltam, de sokat járok bulizni, kirándulni, ilyen-olyan programokra és így megtaláltak a lányok. Egy ideig ők szedtek fel engem, egy idő után pedig már mertem flörtölni, kezdeményezni.

2018. máj. 17. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy az önbizalomhiányod a gond.

Nekem az önismeret segített,megtanultam kommunikálni. Elsősorban magammal, a belsőmmel, a testemmel. Már tudom mire van szükségem. Tudom mit kell tennem magamért.

2018. máj. 18. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez csak nő neműben. Kellene nekünk valamilyen szociális klubot alapítanunk, ahol megtudnánk beszélni a problémáinkat. Én nagyon gátlásos vagyok, emiatt az önbizalmam is nulla.

Nekem is hiába mondják szép és csinos vagyok. Én nem látom, nem tudom elképzelni hogy bárkinek is tetszenék hosszútávon.

2018. máj. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!