Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kifutok az időből ennyi idősen, mi lenne a helyes lépés? N
38 vagy, adj le 10 kilót és minden gondod megoldódik.
Ismerős 38 évesen az anyjával lakott és csóró fodrász volt, összeszedett egy 30 éves 800 nettót kereső diplomás pasit, terhes lett egyből, eltelt két év, már a második gyerek jön, kiéli a gyerek iránti vágyát, a szerelem majd jöhet utána vagy közben. Már egyébként 80 kiló és alacsony, régen 50 volt csak, jól nézett ki.
Ha nem akarsz gyereket fogyj le, szerezz egy pasit, akivel világot láthatsz, vagy egyet, akivel kiélheted az összes szexfantáziádat. Ne a szerelmet keresd, koncentrálj egy egyéb vágyadra, mindegy, mi az. Ha vékony vagy, simán találsz pasit, aki ezt teljesíti.
Ha másra figyelsz, be fog találni a szerelem.
Hmm... te tudod, mi az igazi érték számodra. Minél előbb tudod, annál előbb megszerzed. Jó sokáig próbáltál egy seggel két lovat...hagyd abba és az után menj, ami igazán fontos neked.
31/f
"Nem megyek már sehova, be vagyok gubózva a lakás-munkahely között."
És így mégis hogyan akarod, hogy felszedjen bárki is?
Picsogás, picsogás, picsigás, kb ennyi jön át az írásodból.
Jön a 40 elkezdesz stresszelni. Aláírom hogy az szar, lassan én is annyi leszek. Én is kezdem érezni igaz férfiként, hogy kifutok a "jó éveimből". Viszont nekem gyanús picit a dolog a leírás alapján. Régebben jobban éltél én úgy értelmezem. Sok ismerősömnél látom hogy vállalkozók lesznek, vagy akár megcsípnek valami jobban fizető melót. Ilyenkor elszalad velük a ló, dőll a lé, lehet költekezni alapon. Aztán 2-3 év múlva úgy el vannak adósodva mint a szar, sírnak rínak hogy milyen szar a világ, bekényszerülnek szar munkahelyekre mint te. Nyakamat rá hogy te is így voltál, és egy percig nem gondoltad hogy tartalékolni kéne a jövödre. Illetve megszoktad hogy neked az az élet jár.
Cseppet sem tudom az ilyen embereket sajnálni.
Segítségül annyit mondanék exeddel ne kezdj, ami elsőre nem működik az másodszorra sem fog. Valamint hogy tanulj a hibáidból és ne kövesd el újra. De még jobb ha a mások hibájából tanulsz!
A problémáid jelentős része a negatív beállítódásodból eredő beszűkült tudatállapotodból következik.
Jó hír, hogy a beállítódás változtatható tudatosan, és az állapot szó nem egyenlő az állandó szóval.
Ha menekülésből belemész egy olyan kapcsolatba amiről tudod, hogy nem lesz számodra kielégítő és megfelelő akkor sokkal rosszabb helyzetbe kerülsz érzelmileg, mint amilyenben most vagy.Mert aki "menekül" az általában csak rosszabb helyzetbe tud, mivel a problémái számához húz vele egy strigulát.
"kezdem azt érezni hogy itt a vég,mert eddig nem sikerült egy kapcsolatom se."
Ha mindig ugyanazt csinálod akkor mindig ugyanarra számíthatsz.A kudarc addig ismétlődik amíg meg nem tanulod, hogy mit rontottál el és el nem kezded máshogy csinálni az adott cselekvést.Gondolkodj el rajta mennyi mindent tanultál ezekből a kapcsolatokból(ez a pozitív, sikerre való beállítódás lényege).
Középkorú vagy, nem öreg, illetve a genetikai potenciál harmadánál jársz.Az arra megfelelő életmóddal olyan állapotba hozhatod a tested, hogy nem fog zavarni egy szám.Vannak emberek akik 10-20 évvel fiatalabbnak látszanak a valós életkoruknál.Egy ilyen állapotba az egészség tudatosság vezethet el.Egész-ség, tehát hiánytalanság.
Három tényező építi fel az egész-séget:
1.Érz-elem
2.Ért-elem
3.Anya-g
Tehát lelki, szellemi és fizikai egyensúly.Az érzelmi életed minőségével érdemes kezdeni a fejlődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!