Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elfoglalt nők szerintetek mi a helyes lépés?
A legtöbb nő, akit ismerek, mindig szörnyen elfoglalt (család, munka, másodállás, ügyintézések, stb.) Sosem érnek rá semmilyen programra, így nagyon nehéz velük bármilyen programot vagy találkozót szervezni, de még beszélgetni is.
Szerintetek ez csak ürügy arra, hogy lerázzanak és ha tényleg akarnának velem találkozni, akkor tudnának időt szakítani? Vagy lehet valaki tényleg annyira elfoglalt, hogy képtelenség vele bármilyen programot szervezni?
Mit kezdhetnék ebben a helyzetben? Kitartóan próbálkozzak, hogy lássák, akarok valamit, amíg nem járok sikerrel, akkor is, ha már kellemetlennek érzem, hogy folyton zaklatom őket, miközben tudom, hogy nem érnek rá? Vagy inkább hagyjam rájuk, hogy majd jelentkeznek, ha akarnak - és törődjek bele, ha mégsem?
Én voltam már annyira elfoglalt, hogy tényleg csak neten értem rá beszélgetni, ezt a barátaim tudták, az idegenek meg másképp fogták fel, őszintén szólva, aki ennyire nem megértő, azzal nincs is dolgom.
Egyébként ha valaki a végtelenségig húzza, az gyanús, mert egy elfoglalt időszaknak azért van egy vége, még akkor is, ha az csak hónapokkal később lesz, de látható kb. mikor lazul. Esetleg úgy tudod kideríteni, hogy kifogás vagy tényleg ilyen időszaka van a másiknak, hogy te adsz neki lehetőséget időpontot választani találkozáshoz, és nem toporogsz, hogy márpedig x napon vagy héten belül, és különben meg nem hiszed el.
Én pl. most felújításban vagyok és olyan váratlan dolgok jöttek közbe, derültek ki, amire az elején nem tudtunk tervezni, és ezek miatt elhúzódott.
Én elhiszem, hogy tényleg ilyen elfoglaltak, bár néha ébrednek bennem kételyek. Csak azt nem tudom, hogy lehet ezt a helyzetet értelmesen kezelni, hogy se túl erőszakos ne legyek velük, se azon ne múljon bármi, hogy én nem emlékeztetem őket, nekik meg kimegy a fejükből a sok teendő közepette.
Arról nem is beszélve, hogy így pláne nehéz valakivel szorosabbra fűzni a kapcsolatot, mint addig volt, mert a jelenség inkább az eltávolodás irányába hat sajnos...
Amikor nekem ilyen nagyon elfoglalt időszakom volt, csak idegesített, ha sürgettek. Szóval pl. most itt van nekem a felújítás, épp eléggé bosszant, hogy olyan dolgok miatt is megcsúsztunk, amibe nem tudtam beleavatkozni, nem tudtam meggyorsítani, és borította a terveimet, ezt kell intézni, most az jött közbe, ha még valaki emellé elkezdene vagy elkezdett volna méltatlankodni, hogy biztos csak kifogás, hát a minimum, hogy elküldöm melegebb éghajlatra.
Azért nagyjából szoktam látni, hogy mennyire vagyok behavazva, mikortól tudok jobban fellélegezni... stb. Szóval be tudom lőni, hogy kb. mikor érek rá jobban. Aztán ha elfelejtem, én nem haragszom, hogy ha azidőtájt emlékeztetnek rá, hogy akkor mi újság. Közben meg lehet beszélgetni, akár arról is, ami miatt az ember elfoglalt.
Általánosságban érdemes azt az elvet követni, hogy hidd el, amit mondanak.
Tehát ha azt állítja valaki erősen, hogy nagyon örül a meghívásnak és szeretne veled programra menni, akkor hidd el, és néha ismételd meg ezt az igényedet, de konkrétban maradjatok, pl. hogy ki jelentkezzen és mikor, és mitől függ, hogy mikor érnek rá, stb. És várd, hogy jelentkezzenek!
Ha viszont valaki nem elég nyílt, titkolózik, stb., bármi olyat tesz, ami miatt a szavahihetősége megkérdőjeleződik, akkor ne alapozz arra, amit mond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!