Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem így?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen szántam rá hogy megkérjem a barátnőm kezét.Sose voltam ennek a híve,csak látszott rajta hogy erre vár,amikor megtettem én is boldog voltam de már úgy érzem hibát követtem el.Úgy érzem engem a házasság megfog fojtani.Lehet éretlen is vagyok,de úgy érzem hogy stresszes munkám mellett én nem akarok megkomolyodni,nem akarok hogy a szabadidőm azzal teljen hogy otthon is vész esetén konfliktust kezeljek.Nem tudom hogy mondjam el neki,hogy én már nem akarom ezt,hogy nem akarok ebben szenvedni majd.A kedvesem már iszonyat beleélte magát,de én meg csak leplezem hogy én már k...rvára nem akarom.Mit tennétek ebben az esetben ? 23/f
2018. ápr. 23. 12:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Véletlen rossz kategóriába írtam.
2018. ápr. 23. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a fenébe, még időben szakíts vele. Ne házasodj, ha nem akarsz.
2018. ápr. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!