Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek, hogy egy szép fiatal lány hosszú ideje egyedül van?
Attól,hogy valaki csendes és nem party arc még lehet laza kapcsolata. Ismerek is ilyen lányt a környezetemből. Ilyenkor jön a "senki nem nézte volna ki belőle" effektus.
A vallásnak nem tudom mi köze ehhez,de szerintem semmi.
Rá akarsz hajtani,mi?
Jobb lesz neki nélküled ha már így ismeretlenben bolondnak állítod az egyedi életvitele miatt..
Azt tudod ugye, hogy az ilyeneknél már ott elvágod a nyakad mikor meg akarod "menteni"?
Kezdd úgy, hogy megadod a döntései iránt a tiszteletet!
Nem, én csak azt mondom, milyen fura, hogy vannak akik szenvednek egyedül, mert senkinek nem kellenek, vannak akik meg ezt választják maguknak.
Különben dehogy kötelező kapcsolatban élni, magam sem vagyok abban...
Én inkább vagyok egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Nem félek a magánytól, igazából nem is érzem magam magányosnak, amikor nem vagyok kapcsolatban. Szóval nem mindenki éli meg szenvedésként, ha egyedül van.
Meg nem is mindenki kapcsolat függő, helyette inkább vár a megfelelő emberre. Lehetséges, hogy randizik, ismerkedik, csak egyszerűen még nem találta meg azt, akit keres. Ez viszont nem azt jelenti, hogy ettől ő nem lenne normális, vagy valami gond van vele, mert az mennyivel jobb, amikor valaki az egyik kapcsolatból ugrik bele egy másikba, csak azért, hogy ne legyen egyedül?! Semmivel sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!