Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan egyedül kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan egyedül kell töltenem a fiatal éveim, netalántán az életem is?! 😞

Figyelt kérdés

28 éves nó vagyok. Lassan 2 éve egyedülálló. 2 hosszú kapcsolatom volt eddig 6 és 3 év. Viszont ebben a 2 évben valahogy nem jön össze a dolog és persze elvagyok egyedül meg sokmindent csinálok fejlődök. Most csinálom az msc-t az egyetemen oktatok. Utazgatok, fejlődök. De annyira szeretném valakivel megosztani a mindennapjaimat. Akár a jót, akár a rosszat. Viszont most ezt a saját bőrőmőm érzem, hogy tényleg változnak az emberek ebben a társadalomban. Sokkal önzőbbek, kétmutatóbbak és mély érzésektől kitartástól mentesebbek. De lehet ezt most csak a szomorúság mondatja velem 😄

Tudom kissé össze vissza írtam. Nincs valami jó napom...

2018. jan. 14. 13:18
1 2 3
 1/24 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Az életed biztos nem kell egyedül töltened de sajnos tény, hogy nehéz találni olyan embert hosszú távon ami mellett boldogok lehetünk és megoszthatjuk vele a mindennapjainkat.
2018. jan. 14. 13:20
 2/24 anonim ***** válasza:
15%
Mi történt, h rossz napod van? Mi váltotta ki e "kérdés"kiírását?
2018. jan. 14. 13:29
 3/24 A kérdező kommentje:
Valahogy mintha pár éve ez még egyszerűbb lett volna. Sőt szerintem az is volt.
2018. jan. 14. 13:30
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el, hogy nem vagy a problémáddal egyedül. De talán bennünk is van hiba. :)

Úgy értem, hogy mivel egyedül vagyunk, megtanuljuk szingliként tölteni a napokat, és más elfoglaltságot keresni magunknak. Berendezkedünk az egyedüllétre, és egy idő után már megszokjuk így. Sőt! meg is szeretjük, hisz rengeteg olyan dologra jut időnk, amire kapcsolatban nem tudnánk fordítani.

Egyszer azt írta egy lány, miután nem mentem el vele randira, hogy " Azt a legnehezebb szeretni, aki egyedül van. Annyira megszokja, hogy baromi nagy változás kell ahhoz, hogy észrevegye, szüksége van másra is."

Nálam is ez a helyzet. Annyira megszoktam a szingliséget, hogy nem is keresek senkit. Aztán jönnek az ilyen kérdések, és elgondolkozok...

31/F

2018. jan. 14. 13:31
 5/24 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos egyre nehezebb találni társat

akivel jóban -rosszban együtt vagy!

Nem is létezik 30 felett egyáltalán már :(

2018. jan. 14. 13:41
 6/24 anonim ***** válasza:
41%

Egy cipőben járunk, ugyan ilyen gondolataim vannak, habár férfi vagyok. Épp ezért tudom, hogy mikor egyedül van az ember, akkor stresszesebb az ilyen dolgok terén és 2 év nagyon hosszúnak tűnik, de ha azt nézzük, hogy legalább 9 évet voltál párkapcsolatban, akkor már közel sem olyan borzasztó ez a szám. Kitartást, van, hogy nem jön össze, de saját tapasztalatból mondom, hogy próbálkozni kell (bármekkora közhelynek is hangzik, de tényleg ez a megoldás).

Abban viszont egyetértek, hogy "beteg" a társadalom és nehezebb hosszútávú kapcsolatot találni.

Nekem sincs jó napom :)

2018. jan. 14. 13:48
 7/24 A kérdező kommentje:

Igen nem nagy idő. Igazából én örülök is neki. Mert mint írtam regeteget fejlődtem lelkileg/ személyiségileg ezidő alatt. Viszont most meg már azt érzem , hogy készenállnékegint egy komoly kapcsolatra. De most már olyan "igazán együtt maradósra". Én nem hiszem hogy teljesen megtudnám szokni az egyedüll létet.

Mindig próbálkozom. Rengeteget randiztam ismerkedtem ezalatt is. Csak valahogy nem jön olyan valaki 😊

2018. jan. 14. 13:59
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Ne rinyálj már, valaki ennyi idősen szűz.
2018. jan. 14. 14:29
 9/24 anonim ***** válasza:
4%

Milyen fiatal éveidet?

28 éves vagy,nem 18!

2018. jan. 14. 14:37
 10/24 A kérdező kommentje:
A 28 nem fiatal? 😄 Még vagy a 40 is az szerintem...
2018. jan. 14. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!