Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan egyedül kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan egyedül kell töltenem a fiatal éveim, netalántán az életem is?! 😞

Figyelt kérdés

28 éves nó vagyok. Lassan 2 éve egyedülálló. 2 hosszú kapcsolatom volt eddig 6 és 3 év. Viszont ebben a 2 évben valahogy nem jön össze a dolog és persze elvagyok egyedül meg sokmindent csinálok fejlődök. Most csinálom az msc-t az egyetemen oktatok. Utazgatok, fejlődök. De annyira szeretném valakivel megosztani a mindennapjaimat. Akár a jót, akár a rosszat. Viszont most ezt a saját bőrőmőm érzem, hogy tényleg változnak az emberek ebben a társadalomban. Sokkal önzőbbek, kétmutatóbbak és mély érzésektől kitartástól mentesebbek. De lehet ezt most csak a szomorúság mondatja velem 😄

Tudom kissé össze vissza írtam. Nincs valami jó napom...

2018. jan. 14. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lehet igen, lehet nem.

Azt tuti, hogy egyre nehezebb. Neked is az, hisz lassan az idő is elrepül...

2018. jan. 14. 17:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Először is szedd össze magad. A két kapcsolatod sem volt életre szóló valamiért, azokat átgondolva tudsz tanulni belőlük, hogy mi nem működött és miért.

A sulihoz sok sikert, az fontos, gondolom, nem csak azért csinálod, mert épp nincs más dolgod, hanem célod van vele. :-) Szóval nehogy annyira megkeseredj, hogy aztán a tanulás rovására menjen.

Nem gondolnám, hogy ezen a téren változott volna a társadalom, inkább mi változunk a korral, másképp ismerkedünk tizenévesen, huszonegykét évesen, közel a 30-hoz... stb. Ráadásul a kor előrehaladtával rugalmatlanabbá válunk a változásokra, mert kialakítjuk valahogy az életünket, és lesznek dolgok, amikből már nem tudunk engedni, holott korábban tudtunk. Például én hitellel lakást vásároltam, még pár év, mire kifizetem, kialakítottam itt az életemet, tetszik a környék, van a városban munkám, nem költöznék el egy másik településre, nem szeretnék ingázni, nem akarok költözés miatt másik munkahelyet keresni, mert a jelenlegi munkámat szeretem.

Szóval persze, jogosan érzed, hogy nehezebb, de azért az esélyt ne add fel. :-)

2018. jan. 14. 18:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Járj el kondizni. Az edző termek teli vannak macsó izmos jópasikkal
2018. jan. 14. 20:02
 24/24 anonim ***** válasza:
Először is menj el egy állatmenhelyre és foglalkozz kutyákkal (önkénteskedés). Szép fokozatosan először a könnyebbekkel, majd a nehezebb természetűekkel. Ha velük sikert tudsz aratni, akkor kezdjél el olyan pasit keresni magadnak, amilyen típusú kutyával összhangban tudtál lenni. Ez jó kísérlet lenne számodra, saját magad megismerésében, mint egy gondolkodó, kétlábú egyénen felfedezni, majd kiköszörülni rajta a hibáidat.
2018. jan. 14. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!