Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan egyedül kell töltenem a fiatal éveim, netalántán az életem is?! 😞
28 éves nó vagyok. Lassan 2 éve egyedülálló. 2 hosszú kapcsolatom volt eddig 6 és 3 év. Viszont ebben a 2 évben valahogy nem jön össze a dolog és persze elvagyok egyedül meg sokmindent csinálok fejlődök. Most csinálom az msc-t az egyetemen oktatok. Utazgatok, fejlődök. De annyira szeretném valakivel megosztani a mindennapjaimat. Akár a jót, akár a rosszat. Viszont most ezt a saját bőrőmőm érzem, hogy tényleg változnak az emberek ebben a társadalomban. Sokkal önzőbbek, kétmutatóbbak és mély érzésektől kitartástól mentesebbek. De lehet ezt most csak a szomorúság mondatja velem 😄
Tudom kissé össze vissza írtam. Nincs valami jó napom...
Tökmindegy, hogy az emberek önzőbbek-e, vagy sem. Ha csupa olyannal találkoztál volna, akikkel nincs bajod, csak épp nincs szikra, akkor ugyanitt tartanál.
A leírásodból az jön le, hogy te szeretnél megosztani dolgokat valakivel. De nyilván ez fordítva is meg kéne legyen, mivel nem lehet egyoldalú egy kapcsolat. (Ha azt írod pl, hogy szeretnél végre valakivel lenni, gondoskodni, tervezni, abban már megjelenik a másik személye is, az hogy "vele együtt".)
Ez kb olyan, mint amikor valaki egy leírásban kifejti, hogy milyen elképzelése van arról, hogy szerinte milyen legyen egy férfi. De ha egy férfi ír ilyet, akkor az meg sértő, és megalázó, hogy mit képzel magáról. Remélem érted a felvetést, nem személyeskedésnek szántam. :)
Persze, ebben minden benne van a hétköznapok meosztásában. A közös tervezés a programok. A másikról való gondoskodás/ másikra figyelés a hosszú távú tervek és a kis apróságok is 😊
Legtöbbször nem volt meg az a bizonyos szikra. Mikor (az elmúlt 2 évben) 2x meg volt akkor meg valahogy mégsem jött össze komolyabban.
Ugyanebben a cipőben járok (2x hosszú kapcsolat után 2 éve egyedül), annyi különbséggel, hogy férfi vagyok, és 10 évvel idősebb nálad.
Én még nem adtam fel, hogy megtalálom életem párját, és nem gondolom, hogy egyedül fogom leélni az életem. Akkor neked meg végképp nem kellene 28 évesen így gondolkozni.
Engedd el első körben a párkeresést, keress haverokat, új hobbit, új társaságot, és talán azon keresztül majd jön valami.
Én legalábbis ezzel próbálkozom, például az egyedül utazás most életem nagy felfedezése, az meg érdekes, hogy milyen emberek jönnek szembe ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!