Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik az okai hogy egyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik az okai hogy egyes pasik 25-30 évesen is szüzek?

Figyelt kérdés

2018. máj. 16. 14:39
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Ember nem vagyok ronda, káros szenvedélyektől mentes és anyagilag független. Most az összes belső szarba ne menjünk bele. Elég nagy a határsáv amiben keresgélek, és hidd el elég széles az a sáv és nem érzem úgy, hogy bármiről is lemondanák ha épp nem a legvékonyabb vagy a legjobb méretekkel levő csajt választanám, most külsőleg 1001 egy paraméter irhanak.

Aki nekem ronda az nagyon kövér nem csak túlsúlyos hanem tényleg nagyon gömböc. Mind mondottam kicsit tul súlyért sosem problémáztam. pl 75kiló egy 165 magassággal normális nekem vagy egy 85 kiló 175 el, 160 max olyan 70 kilo megye el. A többi szépség elem nem annyira számot tevő, szó szerint keresni kell ha komolyan akarsz egy ronda lányt találni, ebben a korban. Ha az előbbi kizáró okon tul léptünk.

Ez persze a külső, akkor utána jön az, hogy: ne legyen a város matraca, ne legyen drogos vagy valami hasonló, és ne azért legyen velem, hogy én pénzeljem.

Ö többi már azon múlik, hogy mennyire egyezünk és hidd el, részemről már sokszor megelégedtem volna... akikkel alakulgatott valami.

2018. máj. 18. 14:26
 42/47 anonim ***** válasza:

Akkor mi a probléma?

Csak az elemszámot kell növelni. Magától nem lesz csajod ez 100%. 10-es csomagokban kell lökni a randikat, mert ez egy húspiac.

Vagy várhatod hogy 10 évente jön egy nő a munkahelyedre, vagy ahová jársz. (Ha nem jársz sehová és nincsenek barátaid, akkor exponenciálisan csökkennek a lehetőségeid)

Akkor meg már egy magányos vén csóka leszel, nulla kapcsolati tapasztalattal. Ezt is tanulni és gyakorolni kell, mert szó szerint qrva nehéz a nőkkel. Nem csak meghódítani kell őket, hanem hosszú távon együtt lenni velük. Teljesen más az egész az elején, mint hónapokkal, évekkel később. Minél később kezded, annál nehezebb összecsiszolódni és alkalmazkodni valakihez.

2018. máj. 18. 17:32
 43/47 anonim ***** válasza:
83%

Elmondom nálam hogyan lett így.

Kb. 14-15 éves koromig nagyon félénk voltam lányokat illetően.

Utána lett volna olyan, akivel összejöhetett volna, de egyrészt osztálytársam volt plusz kicsinyeltem a nemiszervem, így mindig visszautasítottam, hogy ne kerülhessek kínos helyzetbe. Illetve közben beleszerettem egy másik osztálytársamba (lány...), de neki volt barátja és abban bízva, hogy majd szakítanak, "jó" képet akartam mutatni felé és nem dugni ezzel-azzal. Végül semmi nem lett belőle.

Majd jött a főiskola, bejárós voltam, nem lettek ott olyan haverjaim, akikkel ide-oda eljárhattam volna, illetve a korábbi haverokban csalódni kellett és/vagy elsodort egymástól az élet, így nem volt társaságom. Egyedül meg milyen már eljárni helyekre?

Majd főiskola után úgy döntöttem elmegyek egy kur vához. Nagy nehezen találtam egyet a rosszlányokon, akivel telejesen eltudtam volna képzelni külső és életkor alapján, de elnapoltam és utána már nem hirdette magát.

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, úgy tűnt jól alakulnak a dolgok, de többször is emlegette a volt barátját és közben mással is ismerkedett, így szerintem volt mikor kamuzott. Megelégeltem és azóta nem foglalkozok vele.

Most már úgy érzem, hogy nem szeretnék egy hivatásos kur vához elmenni.

Regisztráltam társkeresőkre, bízok a csodában.

27 vagyok.

2018. máj. 18. 20:01
 44/47 anonim ***** válasza:
0%

Tindert próbáld ki... de csak ha jó képeket tudsz lőni magadról.

Meg rakj össze valami bemutatkozószöveget.

Aztán mehet a daráló.

Ez egy ipari folyamat, futószalagon kell nyomni. Máshogy nem megy...

Hozzá kell szokni, hogy a 90%-a biztos kudarc, néha viszont összejöhet.

Szüzességet viszont nehogy elmond az elején... ráér akkor ha már van valami köztetek. (Én személy szerint inkább prostihoz mennék, nem szarakodnék ennyit a helyedben. Utána sokkal egyszerűbb ismerkedni is, ha már nem ül a válladon az a csúf fekete varjú)

2018. máj. 18. 23:23
 45/47 anonim ***** válasza:
44%
Ha elmész prostihoz megfertőzöd magad, kankó, tripper, szifilisz, HPV, HIV és még ki tudja hány betegség, lelki értelemben is sérülsz, biztosan megismersz egy lányt, aki szimpatikus és nem fog kérni vizsgabizonyítványt, hogy tudsz-e szexelni.
2018. máj. 21. 07:43
 46/47 anonim ***** válasza:
26%

"Ha elmész prostihoz megfertőzöd magad, kankó, tripper, szifilisz, HPV, HIV "

Lakásos prostiktól szinte esélytelen, esélyesebb egy party ribitől.

2018. máj. 21. 09:59
 47/47 anonim ***** válasza:
Gyerekes nővel nem szabad kezdeni! Annak csak a kölyke fontos és pénzt akar lehúzni. Más kölykét meg nem szívesen neveli az ember (ha már a fiatalságát ellopatták másra!) SOHA ne kezdjetek gyerekes nővel SOHA!
2019. márc. 5. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!