Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek prostihoz ha 22 évesen szüzek lennétek és egy lány sem vonzódna hozzátok?
van kedved szexelni?
20F
én mg szűz vagyok.
Ne tedd, elõzõ kérdésedre is válaszoltam, ne sajnálkozz, hanem próbálkozz. Nem a lányoknak nem kellesz, csak azt várod hogy õk kezdeményezzenek. Bátorodj fel, próbáld felhívni magadra a lányok figyelmét. Azt mondod csúnya vagy. Nem csak az számít hogy nézel ki. Ha jó a személyiséged, akkor még van esélyed, de ha ezzel szopatod magadat, hogy úgyse lesz csajod, akkor tényleg nem. Légy bátor, ne a prostik felé fordulj, inkább találj magadnak egy nõt, barátkozz vele, aztán majd összejön.
Mi a jobb? 22 évesen elveszted a szüzességedet, akin már egy fél város átment, vagy belehúzol és pl 25 évesen a szerelmeddel nyomod? Én várnék még a helyedben. Ne add fel ilyen könnyen.
Ha mégis halgatsz rám, akkor sok siker kívánok, ha nem, és holnap már egy büdös k#rvát tolsz, akkor meg meg is érdemled hogy ilyen hülye vagy!
Ez az első kérdésem.Könnyű hangembernek lenni ha nem tudod milyen 22 évesen úgy lenni, hogy egy nőhöz sem értél hozzá sem.
És minek próbálkozzak ha tapasztalatlan vagyok?Kinek kéne egy tapasztalatlan mikor kaphat tapasztaltat is?-senkinek +nem látom, hogy valaki is vevő lenne rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!