Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miárt olyan vonzóak az egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miárt olyan vonzóak az egyetemi és főiskolai tanárok a lány hallgatói körében?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy buta ember nem kerülhet be oda véglegesen tanítani, mert el kell végezni 5 éves egyetemi tanár szakot ami cseppet sem könnyű, utána meg 3 év alatt doktorit kell szerezni. Ez 8 év kemény munka, de mivel szinte a doktorit elvégezni 3 év alatt majdnem képtelenség(10 ből 2 ember átlagosan annyi idő alatt)így buta emberek nem nagyon kerülnek el olyan magas szintre. Nekem ezt mondta az egyik nő ismerősöm, hogy neki azért vonzóbb mondjuk egy 40 körüli főiskolai oktató, mert van esze, olyan dolgokról lehet vele beszélgetni, mint egy átlag emberrel nem biztos, mert sok mindenhez lehet hogy ért. De szerintem nem ez lehet a dolog mögött, én arra gondolok, hogy sok lány azért fekszik le a tanárával, mert az a tanár mindenkit megbuktat, csak egyes lányoknak van esélyük átmenni, akik bevállják velük az együttlétet. Ha pedig nem rond és öreg az az ember, akkor sok lány kap is az alkalmon. Volt egy tanárom a fősulin, aki kb amíg a 4 év alatt ott voltam, vagy 30 tanítványát tette magáévá. Persze a lány nem mondhatta el senkinek, mert ha kiderül, akkor ő is repül nem csak a tanár onnan. De olyan volt a tanár, hogy pl bementek hozzá jegyet beíratni, akkor egyik lány mondta, hogy jajj neki menni kell, mert megy a vonat, meg a buszt sem éri el ami a vonathoz viszi. A tanár meg szólt, hogy xy maradj nyugton, ezeket az indexeket beírom és kiviszlek az állomásra. Később kérdezték a lányt, hogy volt-e valami és nem tagadott semmit, de csak ennyit mondott volt ez meg az, de úgy érzi, hogy neki meglesz ez a szigorlata enneél a tanárnál, mert elintézte. Sok ilyen lányt ismertem.
2012. jan. 1. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem én vagy nem hagynám, vagy úgy játszanék a szavakkal, hogy azt higgye, hogy átmehet, ha megdugom. Aztán, miután megvolt, megbuktatni. Így korrekt.
2012. jan. 1. 18:07
 2/16 anonim ***** válasza:

Vicces hogy azt mondják hogy azért mert komoly dolgokról lehet beszélni velük,ugyanis azt nem szokták értékelni...

Szerintem sima apuci komplexus...Szegény Barney mondjuk nem tudná végigcsinálni a képzést:D

3/16 anonim ***** válasza:
jobb jegyért.
 4/16 anonim ***** válasza:
Te magad válaszoltad meg a kérdésedet. Nem a tanárok vonzók, hanem a jobb jegyek.
2012. jan. 1. 18:08
 5/16 A kérdező kommentje:
Magányosnak nem nagyon láttam egyetlen tanáromat sem. Volt akinek volt felesége, családja, de az asszpny elhagyta. Rá két hónap múlva már talált nőt magának. Pedig elég ronda ember volt.
2012. jan. 1. 18:11
 6/16 anonim ***** válasza:

5 éves egyetemi tanár szakot? Ilyen hol van?

Aki egyetemi tanár, azoknak nem kell tanári diploma. Ez a cím a legmagasabb felsőoktatási oktatói minősítés, kinevezéssel lehet elérni. Véglegesen tanítani nem biztos, hogy fognak. Az egyetemi oktatók nagyrészt kutatásokat végeznek, azt oktatják, amely területen általában kutatnak.

2012. jan. 1. 18:11
 7/16 A kérdező kommentje:
De mindig sírt nekünk, hogy 39 éves és csak nettó 245 öt visz haza, ezért szemét volt velünk is mert ennyi énzért nem éri meg dolgozni. Holott minden nap 11 kor jött be tanítani, délután 4 ig volt bennt, de volt hogy be sem jött és nem tanított, mert nem volt kedve és azt mondta, el kellett mennie valami összejövetelre, ami nem volt igaz. Azért én nem sírnék ha negyedmilliót kapnék napi 4-5 óra melóért. Nem Fizikai melóért!
2012. jan. 1. 18:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem amiről te beszélsz, azok a professzorok. Nekik az MTA adja a kutatásaikért, könyveikért ezt a kinevezést. Nekem szint az össze tanárom vagy biológusit, vagy matematikusit, vagy geográfusit, fizikusit, vagy tanári szakot végzett a régi 5 éves képzésben(vissza akarják állítani tanárnál a régi 4 és 5 éves képzést a bsc-msc helyett)és utána végeztek doktorit, így jöttek ide tanítani. Vagy úgy, hogy felvették és közben itt írták meg a doktorit, hogy közben meg már tanítottak. sok tanárnak a többi tanár, meg a többi diák szakdogái segítettek abban, hogy megcsinálja a doktoriját. Mindig olyan szakdoga témákat adott ki, ami az ő munkájával összefügg, és abból is másolt ki egy csomó mindent.
2012. jan. 1. 18:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez melyik intézményben volt?
2012. jan. 1. 18:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt nem írom ide le, az fura lenne.
2012. jan. 1. 18:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!