Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elmennétek valamerre egy lány ismerősötökkel, ha ő elhívna titeket?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy srácot, de ő nem tudott eljönni(beteg), gondoltam elhívom mégegyszer, most személyesen, így látom a reakcióit is. Ti eljönnétek?2011. ápr. 15. 21:06
1/11 anonim válasza:
Attól függ,ha nem közömbös a lány számomra akkor biztosan.
2/11 A kérdező kommentje:
És, ha közömbös?
2011. ápr. 15. 21:11
3/11 anonim válasza:
Miért ne mennék?
A csajok is sokszor elmennek egy ilyen meghívásra, ha nem is akarnak semmit az illetőtől.
4/11 anonim válasza:
Ha személyesen mész az a biztos. Menj nyugodtan.:D
5/11 kevin42 válasza:
Igen mentem már el és meg is bántam ugyanis a lány nem viszonozta és ezzel nagyon megbántott
6/11 anonim válasza:
Hogyne mennék már
Bár attól függ hova
A szektás gyűléseket és hasonlókat azért kihagynám:D
7/11 anonim válasza:
Én akkor mennék el, ha épp nem lenne senkim és látnék fantáziát a "dologban". De ha nem tettszene a lány akkor fájna a fejem.
9/11 A kérdező kommentje:
14:56 Miért nem, ha szabad tudnom?:P
2011. ápr. 17. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!