Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az okai hogy egyes pasik 25-30 évesen is szüzek?
#27, látom nem jött át az üzenet.
Nem a pénz a lényeg.
Az már hadd ne a rendszer hibája legyen, ha valaki ezek ellenére is egy unalmas lúzer f..sz marad.
Jó állásod van, keresel annyit hogy havonta hétvégére vehetsz egy fapados repjegyet utazol amennyit tudsz, élményeket gyűjtesz. Eljutsz egy rakás helyre, plusz rá vagy kényszerítve a kommunikációra és az ismerkedésre. Nagyban gondolkodsz. Már nem szarozol hogy miből vedd meg a legolcsóbb fost, hanem megveszed. Eljársz helyekre. Veszel normális ruhákat, normális kaját eszel. Eljársz sportolni, falat mászni, síelni, úszni.
Komolyan, én ismerek tényleg külsőré nagyon előnytelen, de jól kereső mérnök formákat... mindig vidámak, jó a stílusuk, izgalmas arcok, önbizalommal. Sokszor megkérdeztem, de mire fel? Hát mégis... így csajoznak be.
A csajoknak ez kell, nem a pénz.
Ha otthon ülsz melegítőben, akkor kereshetsz milla felett is akkor se lesz csajod. Ilyen világ ez. Nyomulni kell, menni előre.
"Ilyen világ ez. Nyomulni kell, menni előre."
Mármint ha nem nőnek születtél?
Azért nem kell ám annyira a nőket sem felmagasztalni.
Tudod mekkora szopás a ketyegő biológiai óra?
Mi férfiak 30 felett kezdünk el élni, ekkorra érik be a csajozás. Dunát lehetne rekeszteni a 20-as csajokkal, akik labdacsot gyúrnak a nedves bugyijukból annyira felnéznek az ilyen sikeres pasikra.
Én sem gondoltam volna, de basszus a tenyeremből esznek azok a csajok, akik 10 éve leköptek volna kb, de lúzerként elhajtottak volna...
Jó a férfilét hidd el, csak okosan kell baszatni :D
Nem otthon ülök, eljárok szórakozni sportolni néha, kaján főleg nem spórolok nem eszek meg miden szart.
De mégis nehéz. Szinte azonnal, jön az elutasítás,
ha meg nem akkor az egyik jó akaró barátnő kavar be.
Szinte miden alkalomra jut egy két ilyen is. Ha nem lenne annyi jót akaró barátnő akkor talán már összejött volna, de így duplán nehéz és frusztráló...
Későn érő típus vagyok kb. 18-19 éves koromtól kezdtek érdekelni a lányok, előtte nem foglalkoztam velük. Apa nélkül nőttem fel, nem volt egy jó apaképem, anyukám pár éve meghalt, nehezen dolgoztam fel. Nem nagyon járok el, mert nincs sok barátom.
Most az a legnagyobb problémám, hogy nem olyan lányoknak tetszek, akik bejönének nem olyan rég oda volt értem egy lány le is feküdhettem volna vele, de nekem nem tetszett. Nem csak külsőt nézem, fontosak a belső értékek is, minthogy értelmes legyen, megértő, ne kelljen vele játszmázgatni stb. Nem adom fel! Annyit tudok tenni, hogy tovább keresem.
Na most rátérnék a játszmázásra. Szomorú látni, hogy sok férfi asszisztál ehez, minthogy inkább elutasítaná ezt, nem a jó szövegre, öneladásra koncentrálna hanem arra, hogy emberségesen normálisan ismerkedjen, mint egy esendő ember, nem egy istent játszó alak. Alapból ezt a csajozás szlenget se szeretem, mintha külön fajnak kezelnék a fiatal lányokat, holott ugyanolyan emberek, mint mi.
Az a válaszoló aki írta, hogy izgalmas élet kell és teperni állandóan, mert ilyen a világ elég birka mentalitású, mivel én a nőkben is elégé taszítónak találom azt, ha nincs egyénisége és zombiként akar a világnak megfelelni. Nőkben is vannak olyanok, akik pörgösek és nyugodtabbak hozzám az utobbi illene jobban, nem kell ehez felvenni olyan személyiségbeli tulajdonságokat, ami nem te vagy.
Hát cimbora, akkor fogadd el, hogy neked 30-40 évesen sem lesz barátnőd.
Nem érted hogyan működik ez az egész.
Nem vagy tisztában a képességeiddel, és lehetőségeiddel. Olyan nőkre hajtasz és úgy, akinél esélyed sincs ezzel a szobapenész mentalitással.
Vagy leadod a mércét durván, és a lehetőségeidhez mérten választasz párt... vagy készülj fel az agglegény életre.
Sajnos annyira nem látod át, hogy itt farkastörvények uralkodnak, és megesznek reggelire azok a lányok akik téged érdekelnek... nembeszélve a konkurenciáról.
Tudod, hogy hányan hajtanak egy normális, nem bulizós, kedves lány után? Megsúgom, rengetegen.
Otthonülös zsírfoltos mackóalsós penészvirágként, semmi esélyed barátom. Kérdezd meg magadtól, miért választana téged az a lány?
Meg annyit mondok, hogy ezeket a dolgokat magad miatt csináld...ne a nők miatt.
Ha neked nincs igényed kihívást jelentő érdekes munkára, értelmesen öltözni, élményeket szerezni, kimozdulni, sportolni... akkor egyszerűén igénytelen vagy.
Az igénytelenség pedig taszító. Ha nincsenek csillogószemmel kifejezett vágyaid, álmaid, céljaid az életben akkor egy unamlas sekélyes pali vagy... de ha ez neked jó, akkor el kell fogadnod, hogy ehhez nem fogsz találni olyan lányt aki asszisztál. Max 30 évente 1 az utadba kerül.
Eleve majd ha már 10 randin túl vagy, 10 különböző lánnyal, akkor térjünk vissza az ismerkedés témára... addig semmit sem tudsz erről.
37-es megszólalt a rondóalanyok szövetségi kapitánya :))
vagy mi?
inkább maradok egyedül mint, hogy egy olyan förtelemmel legyek együtt akire rá sem bírok nézni....
Nem vagyok a rondóalanyok szövetségi kapitánya.. pontosan egyetértek veled.
Én is voltam egyedül évekig, mert nem akartam olyan csajjal járni, aki nem jön be. Sőt elég kifinomult ízlésem van a nők terén.
Csak vázoltam egy lehetőséget...és nekem is nehéz volt szembesülnöm a "szintemmel". El kellett fogadjam, hogy vagy a szintemnek megfelelő csajokat keresek, vagy brutálisan összeszedem magamat, és mikor már lett önbizalmam, sok dolgot leraktam az asztalra amire büszke lehetek... akkor már olyan nők is a súlycsoportomba kerültek, akik eddig szóba se álltak velem.
Nőként sokkal inkább a külsőn van a hangsúly... ott nehéz bármivel kompenzálni ám... pasiként legalább a lehetőséged megvan rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!