Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak/fiúknak mi a véleményük az olyan lányokról akiknek 18 évesen még nem volt komoly kapcsolatuk csak 1-1 randi, futó kalandok? (és még szüzek)
Én 19 éves vagyok, szintén lány, és abban a helyzetben vagyok, hogy tartós kapcsolatom nem volt. Ennek ellenére nem tartom magam semmivel sem kevesebbnek azoktól a korombeli emberektől, akinek már több hosszabb-kevésbé hosszú kapcsolata volt. Nekünk ezt dobta a gép, igyekszem tenni ellene, de sajnos nem szeretem hosszabb ideig lekötni magam, általában menekülök a kapcsolatokból.
Szóval nyugi, ez miatt nem fognak lenézni, ha az illető fiú normális. :)
lehet hogy csak nem teljesültek be eddigi szerelmeik, még nem olyan régóta vonzódnak a másik nem iránt (ugyértem 12-13 éves koruk óta eltelt 5 év? az szinte semmi...),
ennyi idősen aki nem olyan ribi hogy csak a szexre megy, még nem feltétlen találta meg azt aki viszonozza is az érzéseit és ő is érez iránta, szoval szerintem semmi gond ezzel, nincs mindenkinek olyan szerencséje hogy már gyerekként talál normális párt, és ez nem jelenti azt hogy ő frigid vagy ilyesmik, egyszerűen nemvolt és kész...
Én is hasonló cipőben járok, abszolút meg tudom érteni, tehát jó véleményen vagyok róluk :)
19F
Hmm, nem rossz, nem rossz :) Tetszik :)
23/ffi
Ez szubjektív, minden ember máshogy áll hozzá.
Jól leírtad: van olyan, akinek tetszik, van olyan, akinek nem, egyesek szerint pedig nem ez a fontos, és ők vannak a legtöbben.
Nekem például komoly elhatározás kellett hozzá, hogy ne kérjem el az msn-címed a válaszban :D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!