Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az okai hogy egyes pasik 25-30 évesen is szüzek?
Leggyakoribb okok:
* Igénytelenség (fogak, arc, higiénia stb.)
* Genetikailag rondák (orr/száj/arc/fülek/szemgödör stb.)
* Mentális probléma (depresszió, szociális fóbia stb.)
* Alacsonyság (170 vagy az alatt)
* Született testi fogyatékosság (akármilyen szinten, ami nem a hiányzó ujjperc kategória)
* Impotencia/kis méretű pénisz és ezekből eredő drasztikus gátlásosság
* Szélsőséges testalkat (gebe 60 kiló alatti vagy jabba kaliberű +100 kilós alkat), természetesen magasság és összhatás függvényében
Ritkább okok:
* Vallásosság
* Gyermekkori molesztálás, ami mentális gátlásossághoz vezetett (bár ez inkább)
* Aszexualitás
* Nulla karrier és kilátástalanság, ami régebb óta jelen van
Persze nem ilyen egyszerű a képlet, mert az egyes negatív/pozitív tulajdonságok kiegészíthetik/kompenzálhatják egymást. És ez a felsorolás természetesen azokra értendő, akik a "nehezebb úton" próbálkoztak, nem pedig prostinál.
1) súlyos lelki betegség
2) komoly testi fogyatékosság
3) simán csak lúzer balph@sz
"Az ide itt sírók nagyobb része diplomás, szakmájában dolgozik és viszonylag jól keres (jellemzően általában mérnök vagy informatikus aki ebben a helyzetben van.). "
Ezt a hülyeséget... hidd el, aki jobban keres, jó melója van az nem itt sírdogál, hanem csajozik. Sikerrel.
Elég csak annyi, hogy jobban keresel és van arcod mellé, akkor kész, lesz csajod.
Én addig voltam vénszűz amíg csóró, félénk, önbizalomhiányos szar voltam, nulla céllal, otthon lakva. Amint ez megváltozott, sokkal nagyobb egóm lett, és a nők is máshogy álltak hozzám.
Lehet van olyan, de egy átlagos 3-400K-s nettó mérnök fizuval én még nem láttam sírdogáló szűzikéket.
Olyat igen hogy fullos prostin leedzette magát, aztán nyomta a csajozást ezerrel.
...és még nem is goldigger csajokkal, hanem normálisakkal. Ennyit számít az egó.
24/26
Egy jó munkahelytől, diplomától és keresettől még nem lesz csajod, igaz több mozgás tered van mint egy szakmunkásnak vagy betanított de azon kívül semmi.
Persze ha veszel egy jó kocsit és villogsz vele akkor találsz vele egy két hülye csajt akit, szét teszi a lábát, hogy veled furikázzon és elvidd nyaralni de annyi.... nem több.
De ha általában akinek kapcsolat kell az nem ezzel akar villogni, de azért fontos megemlíteni, hogy nem igazak amiket itt firkálnak. A sok mocskolódás le alacsonyítás....
Igenis van olyan, hogy miden jól megy csak az nem jön össze...
25 ös
én több olyan műszakíst ismerek akinek nem jött össze, köztük nekem sem , kb. abban a szituban vagyunk, hogy miden jó volna, csak ez az egy szar árnyékol be mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!