Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem merek rámosolyogni lányokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek rámosolyogni lányokra! Így soha nem fogok tudni ismerkedni?

Figyelt kérdés

Gyakran látok tömegközlekedésen/utcán/boltban,stb. helyeken szimpatikus lányt,aki felé kezdeményeznék,de ilyenkor egyszerűen nem merek nyitni felé.Lopva nézem,és ha visszanéz rám,akkor ahelyett,hogy rámosolyognék,elnézek másfelé,mert zavarba jövök,félek attól,hogy zavarja az,hogy ránéztem,mert esetleg én nem tetszek neki.

Mit tehetnék,hogy ne legyek ilyen bátortalan a lányokkal szemben?Eléggé kellemetlennek érzem,hogy emiatt esélyem sincs a lányoknál.:(

2018. máj. 15. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az utcán, tömegközlekedésen történő random ismerkedést nagyon kevesen merik bevállalni. Még az igazi puncimágnesek is behúzzák fülüket-farkukat, ha élesben kéne csinálni.
2018. máj. 15. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van. Ha félsz a nőktől, soha nem fogsz tudni ismerkedni.
2018. máj. 15. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Van hogy benned van a gátlás. De a társadalom se semmi...én pl hiába ismerkedem szóba se akarnak állni velem vagy néhány mondat után leráznak. 25 éves átlagos külföldön dolgozó srác vagyok. Biztos van bennem is valami hiba..na de hogy a társadalomban is azz 100%
2018. máj. 15. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy csúnya akkor a buszon is lecummantanak kb. Te esetben akkor lényegtelen mosolyogsz e rájuk mert alapból nem tetszel nekik.
2018. máj. 15. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mosolyogni nem mersz, próbálj fintorogni. Lehet, hogy az is beválik.
2018. máj. 18. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!