Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti nem akartok ismerkedni? Mi az oka?
23 éves srác vagyok. Kedves, őszinte, "aranyos", odaadó, céltudatos, törődő. Jó nem egy jóképű srác, de nem gondolom hogy minden a kinézet. Sőt!
Lányok/nők kíváncsi vagyok a véleményetekre, a gondolatmenetetekre.
A kérdés: inkább egy "jó képű" srác aki nem kedves, bunkó, nem érdekled stb stb, vagy inkább egy olyan srác aki lehet hogy nem jóképű, de lelkileg és emberileg nagyon sok mindent tudna adni (mint pl. én)? És miért ő a kettő közül?
NEM társkeresési szándékkal tettem fel a kérdést, de természetesen szívesen veszem az ilyen jellegű közeledéseket, privát üzeneteket.
Köszi a válaszokat.
23/F :)
Ha nincs fizikai vonzódás akkor lehet ő a világ legkedvesebb srác akkor se vele jönnék össze.
22/n
Nem, nem akarunk ismerkedni olyan srácokkal, akik nem vonzóak számunkra, vagy akikkel lelkileg nem vagyunk egy hullámhosszon, legalábbis olyan nők nem, akiknek van egy kis intelligenciájuk és tartásuk. Hiszen, ha olyannal jövünk össze, akihez nem vonzódunk, vagy szarul bánik velünk, akkor csak szenvedés a kapcsolat, holott nem ez a célja.
És nincs ilyen ebben az esetben, hogy vagy. Keresünk olyat, akivel megfelelünk egymásnak.
De ne törj le, ha nem is vagy a mai trend szerint jóképű, az nem jelenti azt, hogy senki számára nem vagy vonzó, mert ahogy korábban írták, ez nagyon szubjektív téma.
Nem akarok ismerkedni,mert van párkapcsolatom. A párom (férfi) a média ferfi "szépségideáljának" nem felel meg abszolút. Ahogy a "tarsadalom" divat iránti elvárásait sem tanusítja. Nekem Ő mégis a vilag legjobb,leghelyesebb pasija! Emellett gondoskodó,jó ember. (Bocsi nem fényezni akarom)
A lényeg,hogy nemcsak az a szép,ami a többségnek szèp. Ne add fel a reményt!
Ezért sem ismerkedtek, mert minden átlag alatti pasi azt hiszi, hogy valami különleges pluszt tud nyújtani azzal, hogy kedves azokhoz a nőkhöz, akiket meg akar dugni.
Azért sem, mert valóban sok jobban kinéző srác ennyire se képes.
Még azért, mert az ÖSSZES srác csak a legszebb csajok után fut, akkor is, ha utána csak panaszkodik, hogy kiállhatatlan, pénzéhes, hűtlen, stb. Az átlagos, csinos lány hiába kedves, aranyos, hűséges. Ha nincs meg a vonzalom...
Nem vagyok kövér, nem vagyok csúnya. De messze nem vagyok olyan jó nő mint akik Instán fotózzak a se.ggüket.
A legtöbb, amire számíthatok, hogy valaki kegyeskedik ürítőlyuknak használni, amíg arra vár, hogy álmai szilikon mellű, hosszú combú barbie babája az életébe toppan. Ezt hívják egyesek párkapcsolatnak.
Én viszont nem.
Sajnos a legtöbb srác (mindegy, hogy milyen jól néz ki) egy gyenge vagy közepes szexkapcsolatnál többet nem tud nyújtani. Erre nekem nincs szükségem.
Minek ismerkedjek?
A jóképūség és a kedvesség nem zárja ki egymást.. Ahogyan a rondaság és a bunkóság sem.
Ne haragudj, de igensok bunkó és visszataszítõ külsejū embert látni, tehát nem értem, hogy honnan ered ez az általánosítás.
Amúgy nekem ezzel az egésszel az a tapasztalatom, hogy régen nem mertem “jóképū” férfiakkal ismerkedni, mert volt egy olyan elõítéletem, miszerint túl hiú az összes. De idõvel rájöttem, hogy ez nem mindig így van, mert sok olyan ismerõsöm lett, akit nagyon szépnek tartok és egyben jó embernek. A párom a legjobb férfi a szememben és többet törõdik velem, mint azt bárki más tette volna valaha. Sokat javult az önbecsülésem, azzal együtt rendszeresen sportolok és foglalkozom a kinézetemmel, így magammal is egyre jobban megvagyok elégedve egy idõután.
Azzal is egyetértek, hogy a szépség szubjektív, tehát nem kizárt, hogy épp te is jóképū leszel valaki szemében.
Azért nem ismerkedek, mert van párom. Olyan férfi, aki kedves, törődő, céltudatos, és mellette jól is néz ki.
Ezért nincs értelme ezeknek a kérdéseknek. A való életben nem kell választani. Lehet, hogy ez neked hihetetlen, de a legtöbb fiatal férfi kívül-belül rendben van. Nem mindenki modell kinézetű, meg nem mindenki Teréz anya férfi testben! Ezt senki nem állítja. De nagy eséllyel lehet találni olyan párt, aki tetszik, felizgat, és az összhang is megvan.
Mindig tipikus "kocka" barátaim voltak: szemüveges, nem sportos, de kedves, okos, figyelmes srácok. Nekem ők kellettek, az ő tarsaságukban éreztem jól magamat, ők a leghumorosabbak, érettebbek (tapasztalatom szerint).
Nekem nem kell a jóképű szépfiú, de az fontos, hogy tudjak hozzá vonzódni.
Azt hozzátenném, hogy sok rendes, kedves srácon azt látom, hogy csak a mai szépségideál lányokat veszik észre, utánuk csorgatják a nyálukat. Én meg pl kicsit duci vagyok, introvertált, sokszor ezek a magukat kedves, rendesnek nevezett fiúk velem nem kedvesek, csak azokkal a lányokkal, akiket szépnek/menőnek látnak.
#6 "Leginkább azért nem akarnak veled ismerkedni, mert nem vagy jóképű, másodsorban pedig azért, mert kedves, őszinte, "aranyos", odaadó, céltudatos, törődő vagy. A lányok szemében ezek negatív tulajdonságok, talán egyedül a céltudatosság az, ami semleges."
Ezt minden kérdéshez odaírod, nem tűnt még fel, hogy mekkora phaszság? Komolyan azt gondolod, hogy egy értelmes, komoly, felnőtt nő (értsd: nem egy primitív pitsa) egy büdös, erkölcstelen tahót fog választani egy olyan férfi helyett, aki kedves, odaadó és törődő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!