Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit mondtok vagy csináltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit mondtok vagy csináltok, ha egy clubban a táncparketten meg akartok ismerkedni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 12:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb srác kérdezés nélkül odaáll mögénk táncolni, dörgölőzni, mert azt hiszi, az tetszik a lányoknak. Srácok, te tegyétek.
2017. nov. 17. 12:25
 2/25 anonim ***** válasza:

Csinálj bűvésztrükköket, mint Wolowitz, az biztos egyedi lesz...

Amúgy semmit, nem ismerkedem olyan helyen ahol üvölteni kell, hogy meghalljon a másik (általában véve nem szeretek hangosan beszélni, kivéve ha kell - sajnos tudok nagyon hangos is lenni), illetve ilyen helyen ismerkedni kínos. Mit lehet mondani? Semmit. Az igazságot maximum: "Szia, nagyon tetszel külsőre, szívesen megismernélek, meghívhatlak valamiko egy kávéra?", minden más kínos bohóckodás. Ettől függetlenül viszont úgy gondolom, hogy ilyen helyen nehéz hozzám hasonló mentalitású embert találnom.

2017. nov. 17. 12:32
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Felveszed a szemkontaktust, mosolyogva határozottan megközelíted és nyújtod a kezed, hogy jöjjön táncolni. Aztán egy kis tánc (nem kell kanos tini módjára tapizni, de azért érezze, hogy nem barátkozni vagy ott :D), alap infók megbeszélése (egymás neve, kivel jött stb.) és 1-2 szám után kivinni csendesebb részre, ahol tudtok normálisan beszélgetni.
2017. nov. 17. 12:43
 4/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, tudnál e esetleg ilyen kubbos tánra példát adni, ami okot ad hogy megérintsem. Ezekre a zenékre inkább csak olyan páratlan mozdulatokat tudok, amikor egymással szemben állunk. :P

Nem akarom, hogy erőltetettnek látszódjon, ha hozzá erek, de azt is érezze, hogy nem csak azért táncolok- vele / előtte mert nincs jobb dolgom. :)

2017. nov. 17. 14:33
 5/25 Diavolino44 ***** válasza:

Csak egyeterteni tudok az egyes lannyal, nem ertem, hogy ez miert van egyes “ferfiak” fejeben. Ugy oszinten.

Ha no lennek repulne a pofon, ha valaki hozzam dorgolne a farkat.

En rengeteget ismerkedek, de konkretan tancolo lannyal nem szoktam ismerkedni, odakoszonok, hulyulok egy kicsit a kor kozepen, s fulebe sugom, hogy csinos s kesobb fussunk ossze. S lelepek.

2017. nov. 17. 14:36
 6/25 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam hogy hova tegyem a kezem, csipő, vagy feljebb , stb... tánc közben...
2017. nov. 17. 17:22
 7/25 anonim ***** válasza:
Előbb a kezét fogod, párszor meg is pörgetheted, aztán ha szimpatikus vagy neki, úgyis a válladra rakja a kezét és te is a derekára teheted a tiedet. De nem kell ezt ilyen tudományosan lebontani, a gyakorlatban ugyis ráérzel előbb-utóbb. Meg figyelj másokat, ők hogyan csinálják
2017. nov. 18. 13:30
 8/25 anonim ***** válasza:

Na ezért nem járok már szórakozni.

23/N

2017. nov. 18. 20:48
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekem még ilyen helyen nem sikerült, pedig jól táncolok, de nem vagyok jóképű férfi...
2017. dec. 8. 21:37
 10/25 anonim ***** válasza:
Szorakozohelyen ne ismerkedj, hagyd beken oket szorakozni. :/ Multkor is buliztunk, aztan mindenki taperulz minket meg minden -.-
2017. dec. 9. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!