Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ismerkedni? Csak nekem nem megy? (21/N)
A gondom egyrészt az is, hogy kimaradtak a nagy diákszerelmek, így nincs nagy tapasztalatom.
Már lassan 3 éve vagyok fent a fővárosban, egyetem (meg munka miatt régebben), de így sem jött össze semmi sem.
A szakom inkább lány többségű, a netes (igen, tinder) próbálkozás egy kudarc.
Voltam bulizni is (pedig nem teljesen az én világom), de hát az meg egy másik katasztrófa volt.
Van erre valami bevált módszer, vagy kezdek egy zárdákat keresni? :)
Add Jézus kegyeibe magad :D
Na azért nem ilyen vészed a helyzet. Biztos lehetsz benne, hogy 10 percen belül lesz 2-3 hódolód itt. ;)
Fogadni merek.....felteszek 5 ezer ft-ot. :)
Állod? :D
Eddigiek, attól, hogy pl itt is lesz aki ráír, még nem biztos, hogy abból lesz is valami, a kérdezőnek meg ez a baja. Lehet, hogy érdeklődők voltak, de sokra megy vele, ha aztán nem passzolnak. Szóval a helyetekben átgondolnám azt a fogadást :)
Bevált módszer amúgy nincs. Légy nyitott, barátkozz, ismerkedj, járj el időnként, ennyi. Azt meg szabad kérdeznem, hogy hogy lett mind a net mind a buli kudarcnak titulálva..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!